≫ 

Maksimović pun samopouzdanja: "Kvalitetniji smo od Švedske, nadamo se pobedi"

Orlovi igraju sledeći meč u Ligi nacija protiv Švedske

  • 1

Reprezentativci Srbije u utorak popodne putuju za Stokholm, gde ih 9. juna od 20:45 očekuje treća utakmica u Ligi nacija protiv selekcije Švedske.

Vezni igrač Orlova Nemanja Maksimović respektuje narednog rivala, ali veruje da njegova ekipa može da pozitivnog rezultata na vrlo teškom gostovanju:

- Stručni štab je pripremio detaljnu analizu o Švedskoj koja ima veliki broj vrlo kvalitetnih igrača. Gledao sam nekoliko njihovih utakmica i svestan sam da nas očekuje težak zadatak, pogotovo što se igra na njihovom stadionu gde vlada sjajna atmosfera. Ukoliko odigramo na našem nivou, ne strahujem za rezultat. Kvalitetniji smo od Švedske, nadam se pobedi i nastavku borbe za prvo mesto u grupi – rekao je Maksimović koji u Hetafeu igra zajedno sa dva urugvajska reprezentativca sa kojima je odmerio snage na startu Svetskog prvenstva na Novom Zelandu 2015. godine.

- Reč je o Kabaku i Arambariju. Često pričamo o toj utakmici, kad god se spomene reprezentacija, vratimo film i komentarišemo šta se dešavalo na Novom Zelandu. Oni tvrde da su zaslužili da budu svetski prvaci jer su jedina ekipa koja je uspela da nas pobedi na tom Svetskom prvenstvu. Ja im kažem da su nam na nekim način pomogli da se trgnemo i zaigramo kako umemo. Drago mi je što smo posle tog poraza pokazali karakter koji krasi samo velike šampione. Sada ukrštamo sa njihovom grupom u Kataru i nije isključeno da opet dođe do duela Srbije i Urugvaja. Nažalost, Kabako ne igra za A tim, sa mnom su još Damijan Suarez i Matijas Oliveira, takođe urugvajski reprezentativci. Voleo bih da ukrstimo koplja u Dohi i da im se revanširamo za poraz u omladinskom uzrastu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA