≫ 

I Vojvodina se okrenula ruskom tržištu, poslala ponudu bugarskom reprezentativcu

U pitanju je Georgi Kostadinov (31), doskorašnji fudbaler Arsenala iz Tule

  • 1
georgi kostadinov Foto: youtube/Nir Karin

Fudbalski klub Vojvodina pokazuje "znake života", pre svega više ambicije, da postane kontinuirano važan faktor u domaćem fudbalu. U prilog tome je i nedavni dolazak novog rukovodstva sa Dragoljubom Zbiljićem na čelu, ali i određene aktivnosti na planu jačanja igračkog kadra koji je prioritet svih prioriteta u ovom trenutku.

Uprava "Lala" je "bacila oko" na potencijalna pojačanja i van naših granica, te je locirala interesantnog igrača koji, pogađate, dolazi iz Rusije, tačnije ruske lige, koja je od momenta od kad su ruski klubovi pod sankcijama UEFA, postala primamljivo tržište i za klubove sa naših prostora.

Vojvodina je, kako saznajemo, poslala ponudu za bugarskog internacionalca i reprezentativca Georgija Kostadinova (31) koji je minulu sezonu proveo u redovima Arsenala iz Tule, kod Miodraga Božovića.

Očito je radila i ta veza, Bugarin je prošao filter provera i zadovoljio kvalitetom, e sada ostaje onaj teži deo - da pristane na ponudu Novosađana.

Kostadinov je u karijeri, osim Arsenala, branio boje Nafteksa, Pomorja, Ludogoreca, Beroea, Levskog, Makabija, a odigrao je i 36 utakmica za nacionalni tim Bugarske uz tri postignuta gola.

Video: Ako prođu Soči, Partizan protiv Miloševića u plej-ofu LK! Poznato je i na koga idu Čuka i Voša

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Manjača

    11. jun 2022 | 16:18

    Veoma ozbiljan igrac sa stažom u proverenim Evropskim ekipama......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA