Bivši igrač Vest Hema i mlade reprezentacije Engleske stigao u Hrvatsku i potpisao za Slaven

On je nastavio da igra na Balkanu

  • 0
matijas fanimo

Foto: youtube/FK Sarajevo Hz

Engleski fudbaler, koji ima nigerijsko poreklo, Matijas Fanimo postao je novi fudbaler Slaven Belupa, objavio je klub iz Koprivnice putem svojih javnih glasila. Fanimo je prisitgao iz Sarajeva, dok iza sebe ima jednu veoma zanimljivu karijeru.

Fanimo je prošao omladinsku školu Vest Hema, gde je važio za veoma talentovanog fudbalera, a uspeo je da se domogne i mladih reprezentacija Engleske, gde je odigrao 19 utakmica u razdoblju od 16 do 18 godina.

Vest Hem je raskinuo ugovor sa ovim igračem 2015. godine, kada je on počeo da se seli po engleskim niželigašima, sve dok 2018. godine nije stigla ponuda Drave iz Ptuja za koju je odigrao jednu sezonu, pre nego se preselio u Kakanj, a potom i Sarajevo

Klub iz Bosne i Hercegovine je raskinuo ugovor sa njim u februaru, a od tada se Fanimo spremao individualno. Zanimljivo je i da ga sajt Transfermarkt izuzetno ceni, pošto mu je vrednost procenjena na 300.000 evra

Video: Svi se čude Zvezdinom tenku, a ovi klubovi ispred stadiona imaju celu artiljeriju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA