≫ 

Milioner iz blata: Mane je car, u glibu, po kiši, igrao humanitarni meč u rodnom mestu

Kako da ne volite ovog čoveka

  • 1
sadio mane Foto: twitter/wiwsport

Jedan od najvećih afričkih fudbalera ovog vremena Sadio Mane (30) predah od profesionalnih obaveza je našao u rodnom Bambaliju, tamo gde je sve počelo za njega, i rado mu se vraća. Napadač Liverpula neretko zaigra i fudbal sa svojim meštanima, priseti se dečaštva, s tim da je ovog puta povod za fudbalski meč bio humanitarnog karaktera.

Mane se odazvao pozivu organizatora, uz njega tu su bili i slavni El Hađi Dijuf, Papis Demba Sise, Embaje Dinje... Svi na istom zadatku. Da se poigraju, zabave, privuku publiku i doprinesu da ova kacija postigne uspeh.

Vesela družina dobro se zabavila iako uslovi za igru nisu bili najbolji, nedostajala je trava, a solidno je i kiša napadala, no nimalo ih to nije omelo da pokažu majstorije zbog kojih su postali to što jesu - velika imena svetskog fudbala. Milioneri, koji su krenuli iz blata.

Mane je odigrao po poluvreme za jedna, pa za drugi tim.

- Ponovo sam ovde na ovom istorijskom terenu i jako sam srećan zbog toga. Zaista volim igrati ovde po kiši, u Bambaliju. Moji nekadašnji saigrači i prijatelji iz detinjstva su me zvali - rekao je Mane za lokalne medije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BralE

    16. jun 2022 | 21:32

    Momak je jedan od rjedjih fudbalera, koji je ostao na zemlji i nije se puno promijenio u glavi. Nešto poput našega Matića. Takvima uvijek skidam kapu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA