≫ 

Balak u vezi sa 24 godine mlađom prijateljicom pokojnog sina, zbližila ih tuga za Emiliom

Bivši nemački reprezentativac utehu posle tragedije našao u duplo mlađoj partnerki

  • 3
Balak i  Sophia Schneiderhan

Foto: Instagram, Wikipedia/KaterBegemot

Pogibija Emilija Balaka (18) prošle godine tokom letovanja u Portugaliji potresla je fudbalski svet s obzirom na to da je u pitanju sin proslavljenog nemačkog reprezentativca Mihaela Balaka (45). Godinu dana posle tragičnog događaja, pojedini nemački mediji navode da je nekadašnji fudbaler Bajera iz Leverkuzena i Čelsija u vezi sa prijateljicom pokojnog sina, 21-godišnjom Sofijom Šnajderham.

Sophia Schneiderhan

Foto: Instagram

Balak junior je nastradao tokom vožnje kvada, bio je srednji od trojice sinova slavnog igrača, rođen 2020. godine iz veze sa bivšom Balakovom suprugom Simone Lambe, sa kojom je fudbaler bio u braku od 2008. do 2012. godine.

 

Prijatelji para tvrde da su Balak i Sofija u srećnoj vezi i da im ne predstavlja problem činjenica da je ona 24 godina mlađa od njega.

Pored toga, više puta su viđeni zajedno u javnosti, poslednji put u poznatoj "trendi" berlinskoj četvrti. O njihovoj vezi piše nemački tabloid Bild.  Isti izvor navodi da je par nedavno zajedno bio i u Bazelu na sajmu moderne umetnosti u tom švajcarskom gradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA