≫ 

Pike tugu posle Šakire "utapa" u alkohol: "Strašno pati, treba mu podrška navijača"

Reprezentativac Španije pati za suprugom

  • 5
Šakira, Đerar Pike Foto: Profimedia Stephen Lovekin/Shutterstock Editorial / Pau BARRENA/AFP

Poslednjih nedelja jedna od najaktuelnijih svetskih vesti jeste raskid zvezde Barselone Đerara Pikea i pevačice Šakire. Navodno, fudbaler je prevario atraktivnu Kolumbijku, a posle objave razvoda, pevačica je napustila kuću i preselila se u Majami.

Posle svega, u celu priču se uključio i prvi čovek Barselone Đoan Laporta.

- Pike strašno pati. Mi imamo tu sliku kako su igrači slavni, puni novca i imaju sve što žele, ali su oni svi ljudi poput nas. Pike je sjajna osoba, jedan od naših kapitena i puno je dao ovom klubu - rekao je Laporta i dodao:

- Prolazi sad kroz mnogo toga i sigurno mu nije lako i prijatno. Pike zaslužuje podršku od navijača Barselone, koji ne bi trebalo da čitaju sve te gluposti tabloida. On je sjajna osoba i trenutno mnogo pati. Svi želimo da mu pomognemo i ja ću biti prvi koji će mu dati podršku koju on zaslužuje.

Navodno Pikeu najteže pada činjenica što Šakira želi da ode u Majami, gde ima kuću i gde želi da odvede dvojicu sinova koje ima sa njim. Fudbaler pokušava da je ubedi da to ne radi i da ostane u Barseloni.

Prema poslednjim informacijama, štoper posle razvoda živi sam u jednom stanu u Barseloni, a španski tabloidi pišu kako je svako veče do sitnih sati u noćnim izlascima i tugu leči alkoholom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kaja

    18. jun 2022 | 16:29

    Mnogi muskarci kada su ozenjeni zele prazan stan, drugove, provod, zurke, druge zene jer im je njihova dosadila i ne pruza im vise toliko uzbudjenja, svaki dan neko ludilo, euforiju, alkohol, osecaj slobode.. Pa kada to sve dobiju onda pate.. Hoce nazad mir, stabilnost, osecaj pripadnosti nekome, dom, decu...

  • Mixx

    18. jun 2022 | 16:53

    Neka dodju u borču, evo me u kafani, taman da plati račun

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA