Edin Džeko se emotivnom porukom oprostio od Kolarova: "Više si od saigrača i prijatelja"

Tokom duge karijere srpskog fudbalera, njih dvojica su se u stopu pratili

  • 8
Edin Džeko, Aleksandar Kolarov

Foto: mely / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Aleksandar Kolarov danas je objavio da je stavio tačku na svoju veoma uspešnu karijeru, a igrač s kojim je proveo ubedljivo najviše dana tokom svoje profesionalne karijere je svakako Edin Džeko. Pratili su se Džeko i Kolarov u Mančester sitiju, Romi i Interu, pa i ne čudi što su u tako dobrim odnosima.

Džeko se sada oglasio na društvenim mrežama i napisao emotivnu poruku za srpskog fudbalera.

- Od Mančestera, preko Rima do Milana, zajedno smo prošli mnogo toga, i dobrog i lošeg. Dočekao si me u Mančesteru i pomogao mi da postanem deo porodice, onda su nam se putevi nakratko razdvojili, pa sam ja dočekao tebe u Rimu, a onda si otišao i dočekao me u Milanu, gde nas je fudbal i želja za pobedama ponovo spojila.

Kroz sve ove zajedničke godine, postao si mi mnogo više od prijatelja. Već nakon nekoliko meseci provedenih skupa u Mančesteru, nisi mi više bio tek saigrač, već drug, prijatelj, oslonac.

Italian Roundup Soccer

Foto: Tanjug/AP

 

Bio si tu za mene kada je trebalo, bio sam tu za tebe kada god sam trebao. Tvoji centaršutevi, moji golovi, poznavali smo jedan drugog na terenu, bolje nego iko i ne mogu ti opisati koliko mi je žao što te više nećemo gledati na terenu. Svi jednom moraju reći zbogom, a ja sam ponosan što sam imao priliku deliti svlačionicu s tobom, kroz moju karijeru i radovati se uspesima, titulama prvaka i zajedničkim golovima.

Više si od saigrača, više si od prijatelja, i to što se više nećemo sresti na terenu, neće promeniti ništa, jer ostaju zajedničke uspomene koje ćemo prepričavati našoj deci kada god se sretnemo, a sretaćemo se često.

Odmori se brate i uživaj! - stoji u poruci Edina Džeka.

Video: Sad mogu i u penziju: Pitanje novinara nateralo Kolarova da se nasmeje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dex

    19. jun 2022 | 19:21

    Edin Džeko je pre svega čovek, ljudina, drugar. Njega ne interesuje nacionalna pripadnost, njega interesuje kakav je ko čovek. Dokazao je to milion puta do sada. Ostavite te komentare za neki drugi sajt. Budite srećni zbog drugarstva dva fudbalera koji su na zalasku karijere i koji su drugari, jarani, frendovi. Uživajte i pustite njih da uživaju. Živeli 🍻

  • NS-1

    19. jun 2022 | 18:27

    Kakav je ljudina ovaj Dzeko,pravi Bosanac.

  • Dzani

    19. jun 2022 | 18:21

    Nikad nikom nisam reko da je prava ljudina Edin Dzeko..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA