Mamić sočnom psovkom "častio" sedmo pokoljenje, pa poslao jasnu poruku Modriću, Kovačiću i Brozoviću

Mamić je ponovo žestoko udario na pravosuđe, ali je i priznao zašto pomenuti fudbaleri ne smeju da govore lepo o njemu

  • 0
Zdravko Mamić Printskrin: Youtube/Radiotelevizija Herceg-Bosne

Nije Zdravko Mamić dugo držao konferenciju za medije, što je i sam potvrdio, ali je ovu 20.juna morao da održi s obzirom na neka dešavanja koja se povezuju sa njegovom porodicom.

Tom prilikom alfa i omega Dinama dotakao se i hrvatskih fudbalera, najviše Luke Modrića, kojima je u neku ruku zamerio što ne kažu neku lepu reč za njega. Doduše, priznao je da ih i dalje voli.

- Koliko su oni (mislio je na pravosuđe) uterali strah tom Modriću kom sam ja drugi tata i kog danas volim svim bićem. Drhtim nad svakim njegovim potezom. Patio sam šta su mu radili, jer on je fudbalska i ljudska veličina. Uzeo sam ga sa 13 godina kao izbeglicu, moj sin ga je prodao u Totenhem i posle u Real. Nikad u životu od njega nisam dobio ulaznicu ili dres - rekao je Mamić i dodao:

- Ali ta veličina nema građanske snage da sazove ovako konferenciju u Madridu, Briselu ili Strazburu i kaže: "Pa bando jedna, kako možete do da radite čoveku? Ja sam živi svedok da Zdravko Mamić nije ništa ukrao. Dobio je ono što mu je privatno pripadalo u dogovoru sa mnom. Ja sam uzeo Lovrena kada su bili kao izbeglice u Karlovcu. Ja sam tu decu odizao na noge i doveo na ovaj nivo. Naravno, nisam ja mađioničar. To su onih Mamićevih 14 koji su igrali na SP u Rusiji. Sad smo se veselili igri Kovačića, Brozovića i Modrića koji nas prolsavljaju u svetu. A znate ko ih je doveo? Ova budala tu. Ovaj fudbalski genije - mislio je Mamić na sebe i onda nastavio:

- Ja sam otišao po Kovačića u Linc i doveo ga u Dinamo, ja sam iz Dragovoljca doveo Brozovića. Danas njih trojica, tri najbolje vezna igrača na svetu. Oni pronose slavu širom sveta, a nijedan se ne usuđuje da kaže neku lepu reč za mene. Javno. Jer znaju da bi bili zgaženi. A ja znam da mene ti momci vole i da me poštuju i cene. Ali zamislite koji su teror oni njima napravili. Da su oni jedno obično i pošteno svedočenje tih velikih igrača rekli da je lažno i tako ih obeležili za čitav život.

- I zato sam ja danas, majku vam j***m svima tamo u pravosuđu, ne u prvom već u sedmom pokoljenju. Operite benzinom svoja smrdljiva i prljava usta kad izgovarate prezime Mamić. Moja porodica je časna porodica. Napravili ste od jedne čestite hrvatstke porodice najveći progod u modernoj Hrvatskoj.

Momenat kada Mamić govori o hrvatskim fudbalerima možete pogledati od 23.54 u videu ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA