Fudbalski "rat" Arsenala i Barselone zbog Brazilca

Gde će Rafinja završiti ovog leta?

  • 0
Rafinja, Brazil Foto: AP/Tanjug

Čelnici Arsenala pregovaraju sa Lidsom u vezi tranfera brazilskog fudbalera Rafinje u londonski klub, prenose britanski mediji.

Rafinja (25) ima ugovor sa Lidsom do juna 2024. godine. Predstavnici Lidsa i Arsenala pregovaraju već nekoliko meseci, ali dogovor još nije postignut.

"Skaj sport" navodi da će Lids da odbije ponudu Arsenala za Rafinju, pošto želi da dobije više novca za brazilskog napadača. Međutim, poznati italijanski novinar Fabrisio Romano tvrdi da je brazilski fudbaler dogovorio lične uslove ugovora sa Barselonom, ali predstavnici dva kluba tek treba da sednu za pregovarački sto.

Bivši fudbaler Barselone Deko je menadžer Rafinje i želi da igrač Lidsa nastavi karijeru u katalonskom klubu. Britanski mediji navode da Lids nije pod pritiskom da proda Brazilca, koji je već nekoliko puta odbio da produži ugovor. Engleski klub bi mogao da traži obeštećenje između 65 i 75 miliona evra.

Rafinja je u oktobru 2020. godine iz Rena prešao u Lids i tada je potpisao četvorogodišnji ugovor. On je prošle sezone na 35 prvenstvenih utakmica u Premijer ligi postigao 11 golova i imao je tri asistencije.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA