PAO nije hteo da plati 2.000.000 evra za Gaćinovića: Srbin se vraća u Nemačku, gde će dalje?

Možda je vreme za povratak u domovinu

  • 3
Mijat Gaćinović Foto: MN Press

Reprezentativac Srbije Mijat Gaćinović vratiće se u Hofenhajm, pošto Panatinaikos ne želi da otkupi njegov ugovor zbog previsoke cene koju je nemački klub postavio.

Gaćinović je proteklu sezonu proveo na pozajmici u ovom velikanu iz Grčke, ali se nije pošteno ni naigrao u glavnom gradu ove zemlje. Odigrao je tek 15 utakmica za čitavu sezonu, a nije postigao niti jedan gol u dresu zelenih.

Ubeležio je samo tri asistencije za ukupno 850 minuta na terenu koliko je proveo. Oseća se blagi pad u karijeri fudbalera čija je rednost prema Transfermarketu u jednom trenutku iznosila i 11 miliona evra, kada je sa Lukom Jovićem zajedno u Ajntrahtu iz Frankfurta igrao i finale Lige Evrope.

Usledio je transfer u Hofenhajm i to vredan 3.000.000 evra, a nemački klub je želeo da izvuče makar 2.000.000 od Panatinaikosa, što su ovi odbili da plate. Ostaje pitanje, da li će Gaćinović ostati u klubu iz Nemačke ili će pak promeniti sredinu kako bi što spremniji dočekao Svetsko prvenstvo u Kataru i igrama se nametnuo Draganu Stojkoviću Piksiju.

Video: Mijat Gaćinović pred gostovanje Ukrajini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • znaci sad

    22. jun 2022 | 19:41

    azerbejdzan ili malta

  • Novi

    22. jun 2022 | 21:52

    pazar daje 20 u pola s' lukom za gaćana.

  • Vitez Koja

    24. jun 2022 | 08:01

    Ja verujem da ovaj dečko može da odigra na vrhunskom nivou.I ne sumnjam da će to i pokazati.Želim mu sreću da tako i bude.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA