Španci najavljuju bombastičan transfer: Ronaldo odlazi iz Junajteda, sledeća stanica je Bajern iz Minhena!

Madridski As tvrdi da je sve skoro izvesno

  • 2
Kristijano Ronaldo FK Mančester Junajted - FK Midlsbro Foto: Tanjug/AP

Izgleda da se Bajern sprema za rekonstrukciju koja će sledeće sezone svakog ostaviti bez daha. Nakon što je pre samo nekoliko desetina sati ozvaničio Sadija Manea kao veliko pojačanje, bavarski klub spreman je da se zaleti na još jednu, daleko veću metu. Ni manje, ni više nego na - Kristijana Ronalda!

Kako večeras bombastično piše madridski As u glavnoj vesti na svom portalu, Portugalac bi vrlo lako mogao da zameni Roberta Levandovskog u špicu napada bavarskog kluba.

Jasno je da je sezona iza Ronalda u Mančester junajtedu bila za zaborav, pa je ovaj spreman da napravi novi presedan i da ode u aktuelnog šampiona Nemačke i da pokuša da osvoji još neki trofej na zalasku karijere. Naravno, pikira se pre svega onaj najvredniji - u Ligi šampiona, gde Bajern ove sezone nije imao previše uspeha, pošto je neočekivano eliminisan od Viljareala u četvrtfinalu.

Podsetimo, poljski napadač je vrlo blizu transfera u Barselonu, a Bajernu bi Ronaldo dobrodošao, tim pre što je Erik ten Hag nekoliko puta naglasio da će se uglavnom oslanjati na mlađe snage i da mu Portugalac ne bi imao toliko važnu ulogu u samom sastavu.

Bez Lige šampiona, u kojoj Junajted neće učestvovati, pošto nije završio među četiri najbolja u Premijer ligi, Đavoli će teško uspeti da privole Portugalca da ostane na "Old Trafordu" još jednu sezonu. Jedini potencijalni problem koji bi mogao da se pojavi kod transfera Kristijana jeste njegova plata, koja u Mančesteru iznosi oko 30.000.000 evra, ali se šuška da bi Ronaldo ipak mogao da pristane na nešto niža primanja od pomenutih.

Ukoliko zaista i dođe do realizacije transfera, Bajern bi sledeće sezone na raspolaganju imao zaista eksplozivan napad. Zajedno sa Maneom i Rolandom "delovali" bi Koman, Gnabri, Sane, Miler... Sve to na dlanu dalo bi Bavarcima novi zalet ka vrhu Lige šampiona.

Video: Susret najvećih: Kristijano Ronaldo i Tom Brejdi oči i oči

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    24. jun 2022 | 05:46

    Значи, готова Бајернова доминација!?

  • samo iskreno

    24. jun 2022 | 03:06

    Bundes liga bez briga! Može taman za njega

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA