≫ 

Bivši igrač Liverpula i Engleske napustio medeni mesec zbog potpisa ugovora, ali ga je dočekao šok

Kerolu su rekli da nije ni fizički ni psihički spreman

  • 0
Endi Kerol, Bili Maklou Printscreen: Instagram / @billimucklow

Teški dani nalaze se iza Endija Kerola, nekadašnjeg igrača Njukasla, Liverpula i reprezentacije Engleske!

Naime, Kerol je u 33. godini trebalo da potpiše ugovor sa belgijskim klub Brižom, čak je doleteo sa medenog meseca u Meksiku kako bi sve to završio, da bi na kraju ostao bez viđenog transfera.

Razlog je navodno taj, pišu britanski mediji, što je Klub briž odlučio da odustane od potpisa. Nisu jednostavno bili impresionirani rezultatima fizičkih i mentalnih testova koj je iskusni napadač imao.

Kerol je prethodnu sezonu igrao za VBA koji ga je otpustio, a loše proleće upotpunila je afera pred venčanje, kada je uhvaćen sa dve devojke u jednom hotelu.

Ipak, njegova sadašnja žena Bili Muklou, inače rijaliti zvezda, prešla je preko toga i venčanje je održano. Par je potom otišao na medeni meseci koji se, evo, završio neslavno kada je u pitanju nastavak Kerolove karijere.

Pored Njukasla i Liverpula, Kerol je igrao za Vest Hem u čijem dresu je skupio 126 nastupa i dao je 33 gola. Za Englesku je nastupao devet puta i postigao je dva gola.

Video: Bivša žena fudbalera Švajcarske pozirala bez grudnjaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA