≫ 

Užas u FK Smedrevo: Pronađena zakopana mačka bez glave, navijači besni: "Džaba vam sve, sa nama je Bog"

Nikome nije jasno kome je ovakva bolesna ideja mogla da padne napamet

  • 6
Mrtva mačka na stadionu FK Smedereva Foto: Facebook/Ултра Семендриа

Zaposleni, igrači i treneri FK Smederevo bili su najblaže rečeno šokirani kada su na terenu stadiona u tom gradu zatekli crnu mačku bez glave zakopanu na sredini igrališta. Neko je bolesnu ideju sproveo u delo, ne pamtimo da se na fudbalskim terenima nešto slično ikad dogodilo i zato je bes navijača smederevskog kluba opravdan i jak.

Javnost je upravo posle njihove objavi na službenoj Fejsbuk stranici i saznala za ovo zaista grozno delo.

- Mrtva crna mačka, bez glave, zakopana na centru stadiona FK Smedereva! Šta su hteli da urade sa tim ne znamo!? Džabe vam vlaške magije, džabe crne magije itd... Naša vera, vera stara, naša je vera pravoslavna!!! Džabe vam sve sm***ovi, sa nama je Bog!!!Ko god da je ovo uradio neka zna da ima Boga... Bog sve vidi, Bog neka mu sudi. A nama ne može niko ništa jer smo jaki kao čelik. Samo napred Smederevo!!! - rečeno je u poruci najvatrenijih navijača Smedereva.

Nepoznati počinioci su ovo gnusno delo počinili pod velom mraka, a motivi koji su nekoga ili više njih naterali da urade ovako nešto, zasad, nisu poznati.

Mrtva mačka na stadionu FK Smedereva Foto: Facebook/Ултра Семендриа

Telo obezglavljene mačke u četvrtak su pronašli

- Travu smo kosili i zalivali u sredu popodne po staljenom običaju. U četvrtak prilikom novog zalivanja jedan od naših ljudi je pronašao je tragove kopanja. Kada smo otkopali imali smo šta da vidimo. Obezglavljena crna mačka bila je zakopana ne tako duboko a tragovi kopanja bili su sveži. Nema tragova krvi što ukazuje da je svirepo ubistvo učinjeno negde drugde a mačka donesena ovde. Nemamo nikakvo logično niti razumno objašnjenje - izjavio je za SDCafe.rs jedan od momaka koji brinu o igralištu.

Mrtva mačka na stadionu FK Smedereva Foto: Facebook/Ултра Семендриа

Video: Haos na stadionu! Posle crvenog kartona cela tribina uletela na teren

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA