Stolica nakon poraza od Kluža ne obraća pažnju na tehničke greške: "Povrede me zabrinjavaju"

Zadovoljan je novi šef struke crno-belih sa prikazanim od njegovog tima

  • 12
Ilija Stolica Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana poraženi su u prvom kontrolnom meču na pripremama u Sloveniji od rumunskog Kluža rezultatom 1:0, a Ilija Stolica nije bio nezadovoljan svojim debijem na klupi crno-belih.

Stolica je izjavio da ga zabrinjavaju povrede, a ne i tehničke greške, dok je posebno odao priznanje fudbalerima koji su odigrali svih 90 minuta.

- Teško je analizirati u par minuta, ali desilo se šta smo se pribojavali - povrede. To me malo zabrinjava, rezultat je sad u drugom planu. Rival nije stvorio nijednu ozbiljnu šansu, primili smo taj gol nesrećno. Ali moram da priznam da na tehničke greške ne obraćam mnogo pažnju. Momci preuzimaju rizik i svaka im čast. Momci koji su izgurali 90 minuta posle dve nedelje trenažnog procesa, to je fenomenalno.

Još jednom je spomenuo Stolica povrede, a posebno je istakao Zlatana Šehovića, koji je morao da napusti teren zbog povrede.

- Sa druge strane, nadam se da ove neke povrede nisu ozbiljnije. To zabrinjava. Ne znam šta je sa Šehovićem, videćemo sad. Čim je on izašao, verujem da nije nešto što se brzo rešava, ali nadamo se da će ipak biti tako.

Partizan je bio bez Igora Vujačića i Siniše Saničanina, koji su dobili nekoliko slobodnih dana nakon reprezentativnih obaveza, pa je to dodatni problem za Stolicu.

- Za igrače koji stižu večeras da igraju za četiri dana utakmicu posle 10 dana odmora, opet je komplikovano. Sigurno će morati neku minutažu da izguraju, ali moramo da se snalazimo u hodu.

Zadovoljan je novi šef struke crno-belih kontrolom igre svojih pulena.

- Bilo je mnogo dobrih stvari. Kontrola ritme i igre, mnogo hrabrosti u igri. Kada pokušavate da napadate i igrate. Mnogo zanimljivih igrača, koji nisu za mene iznenađenje, ali me raduje to što sam pomenuo.

Video: Predstavljanje Andradea: Otkrio zašto je izabrao Partizan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZALE GROBAR

    24. jun 2022 | 21:28

    Ti brale nemaš ekipu za takmičenje ni u domaćem niti u kvalifikacijama u LE. Fale ti još najmanje P E T igrača pa sad ti vidi.

  • hrvoje bunkerašević

    24. jun 2022 | 20:34

    Da mi je znati tko je tebe doveo.Nikaj ti ne znadeš.

  • Zijan

    24. jun 2022 | 20:28

    Nije ni tebi lako!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA