≫ 

Partizanova odbrana od danas je jača: Vujačić i Saničanin stižu u Sloveniju

Sa defanzivcima će stiži i Danilo Pantić, ali se njegov povratak na u tim očekuje sredinom septembra

  • 5
Siniša Saničanin, Igor Vujačić

Foto: MN Press

Iako verovatno još uvek nisu u najboljem fizičkom stanju, trener Partizana Ilija Stolica od danas će svakako "lakše disati", jer u Sloveniju stižu trojica standardnih prvotimaca - Igor Vujačić, Siniša Saničanin i Danilo Pantić, koji će se priključiti ekipi na pripremama.

Igrači će danas biti pošteđeni rada (ne samo novajlije, već cela ekipa, usled slobodnog dana), a već od nedelje počinju sa trenažnim procesom.

To, naravno, ne važi za Danila Pantića, koji je pre tri i po meseca operisao prednje ukrštene ligamente kolena i još uvek je u fazi oporavka, ali će igrač, u dogovoru sa stručnim štabom, doputovati u Sloveniju i obavljati svoj program rada uz ekipu, što će mu svakako olakšati. Povratak veziste u konkurenciju za tim se očekuje sredinom septembra.

Što se Vujačića i Saničanina tiče, defanzivci su dobrili produženi odmor usled igračnja u nacionalnim selekcijama Crne Gore i Bosne i Hercegovine, u Ligi nacija, i upravo je to bio razlog zašto je Partizan prvi kontrolni meč u Sloveniji protiv Kluža igrao bez klasičnih štopera, već su tu ulogu preuzeli Marko Jevtović i Zlatan Šehović, koji se na kraju i povredio.

U danima koji slede Partizan će pokušati da realizuje dolazak Svetozara Markovića, čime bi poslednja linija tima bila u potpunosti popunjena.

Video: Andrade se priključio pripremama Partizana: Rikardo ga kao domaćin dočekao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cile

    25. jun 2022 | 10:44

    Mene brine samo golman popovic. Jel dečko ima problem svidom. Tako protiv zvezde dade loptu onom, sad isto dokle bre više dete. Opameti se

  • Dragoljub

    25. jun 2022 | 12:16

    Cekaj , cekaj... Vujacic se iskoprcao iz mreze od gola Kataija ili se jos pracaka u njoj? Vujacic, Sanicanin 😂😂

  • Nemamo jaku SREDINU I NAPAD

    25. jun 2022 | 11:42

    Dajte bre napadace. Nemamo napadaca ko ce utakmice resavati. Dajte nekog iskusnog koji stvara razliki Dosta ovih ,JOVICA ,Terzica ,Lutovce koji nisu ni za mali fudbal. Ko njih forsira. Da za PRODAJU Ali sa njih NEMA titule. HOLENDER je isto slab !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA