≫ 

Zvezdi "malo" 8 miliona za Erakovića: Ponuda na stolu, najbitniji je tajming

Zenit se uključio u trku za Zvezdinog štopera

  • 12
FK Crvena Zvezda - FK Partizan, Derbi, Finale Kupa Foto: Nikola Tomić

S obzirom na godine, ulazak u reprezentaciju i sjajnu polusezonu koju je imao iza sebe, nema sumnje da je Strahinja Eraković "najtraženija roba" na transfer tržištu kada je u pitanju Crvena zvezda!

To su i čelnici srpskog šampiona više puta isticali, te se ograđivali da mladog štopera neće prodati ukoliko ponuda nije dvocifrena kada su u pitanju milioni.

Dinamo iz Moskve i njihovih navodnih sedam miliona su odbijeni, a "Sportski žurnal" javlja da se u priču sada uključio i Zenit koji nezvanično nudi osam.

Zvezda traži više, uz to i određene procente, mada je prostor za dogovor ostao otvoren. Naime, crveno-bele očekuju kvalifikacije za Ligu šampiona i Erakovića u njima vide kao bitan šraf.

"Žurnal" ističe da bi Zvezda pristala da ga proda eventualno krajem avgusta. Ili da se sada napravi dogovor od 10 miliona, a da Eraković ostane u klubu do kraja kvalifikacija. Međutim, Rusima se navodno ta ideja ne sviđa.

Video: Rišairo je izgleda rešio da se vrati na pravi put: Živković u drugom minutu nadoknade doneo pobedu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 5

    25. jun 2022 | 12:04

    ODMAH GA PRODAJTE.

  • X

    25. jun 2022 | 12:25

    Smešna cifra za današnje standarde, uzimajući u obzir godine i veoma dobar kvalitet. Svakako da mora još dosta da radi, ima prostora za napredak ali 7 miliona je po meni uvreda. Bez minimum 15 miliona ne treba ni da se razgovara...

  • la Z njak u najavi

    25. jun 2022 | 13:05

    hahahha hahahhah pa ne ide on iz partizana..opajdarino je to djace..to znaci laznjak 1000 %

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA