≫ 

Zvezda se pohvalila velikim interesovanjem za sezonske: Delije su pokazale da su najverniji na svetu

Navijači će sada i "onlajn" moći da dođu do sezonskih

  • 3
Marakana, Navijači Zvezde pred meč sa Radnikom Foto: Telegraf

Fudbalski šampion Srbije Crvena zvezda objavila je danas da vlada veliko interesovanje za sezonske ulaznice, o čemu svedoči podatak da su već prvog dana prodaje navijači crveno-belih kupili 531 godišnju kartu.

Prodaja sezonskih ulaznica još traje, a svi zainteresovani mogu do njih da dođu i onlajn i to putem sledećeg linka koji možete pogledati OVDE.

- Sledi jedna od najvažnijih sezona u novijoj istoriji Crvene zvezde, a naši navijači to najbolje umeju da osete i prepoznaju. Mobilizacija među svim zvezdašima očekuje toliko da je već prvog dana zavladalo neverovatno interesovanje, a da je brojka prodatih ulaznica pokazala da su Delije najvernije na svetu i da su zaista 12. igrač našeg kluba - stoji u saopštenju kluba i dodaje se:

- S obzirom na to da Servis za članstvo subotom radi do 16 časova, te da u nedelju ne radi uopšte, jednostavnije rešenje za sve zainteresovane zvezdaše je da onlajn obezbede svoju ulaznicu i budu svedoci onoga što ih očekuje naredne sezone, a mi smo sigurni da je to mnogo radosti, golova, pobeda i titula!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša

    25. jun 2022 | 12:38

    Uzeto vip zapad, bar 15 000 p. Karata da se proda, napred zvezda,ka 34 tituli i 27 kup i lš ili le...

  • Dusan Dzigurski

    26. jun 2022 | 19:10

    Cuj, Zvezdini navijaci najverniji na svetu. Pa mnogi engleski treceligasi (na primer Sefild Vednesdi) imaju po 20 hiljada pretplatnika pa i vise kao i nemacki drugoligasi (Hamburger, Sent Pauli, Kajzerslautern...)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA