≫ 

Kolumbijac definitivno ne dolazi u Zvezdu, za 5 miliona je dobio trogodišnji ugovor

Kasijera ostaje u Rusiji, igraće za Zenit

  • 0
Mateo Kasijera

Printskrin: Instagram/margaaritaa8

Iako je bio velika želja Crvene zvezde koja je bila spreman i da "probije" klupsku kasu zbog njega, kolumbijski napadač Mateo Kasijera definitivno ovog leta neće doći na Marakanu!

Ruski mediji prenose saznanja kolumbijskog novinara Pipea Sijere koji navodi da će aktuelni napadač Sočija skoro izvesno preći u Zenit za sumu od pet miliona evra.

Ugovor će biti potpisan na tri godine, uz opciju produžetka saradnje za još jednu, dok je napadač prethone sezone imao učinak od 14 golova i šest asistencija za Soči.

Karijeru je počeo u Deportivu iz Kalija za koji je na 43 meča dao 12 golova. To ga je preporučilo Ajaksu čiji član je bio od 2016. do 2019. godine.

Za to vreme je, doduše, igrao za mlađe kategorije Kopljanika dve sezone i dao je 29 golova. Za prvi tim je odigrao 21 meč i tri puta se upisoa u strelce. Išao je na pozajmicu u Groningen, a 2019. se zaputio u Portugaliju - u Belenenseš.

Zanimljivo, nedavno se i oženio, a vi u nastavku možete pogledati fotografije njegove supruge:

Video: Stanković o crvenom kartonu, pohvalio Kangvu i Rišaira: Bolje ja nego igrači! Ako je to on, super!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA