≫ 

Vojvodina dovela i štopera iz Malija: Jaka Stara dama dočekuje početak Superlige

Traore bi trebalo da donese sigurnost ekipi iz Novog Sada

  • 1
Mamadu Traore, FK Vojvodina Printskrin: Youtube / FK Vojvodina

Potencijalni reprezentativac Malija i dosadašnji fudbaler portugalskog drugoligaša Estrele Mamadu Traore (27) se priključio ekipi Vojvodine u Sloveniji, gde je sa ekipom odradio i prvi trening.

Traore igra na poziciji štopera i, nakon što prođe lekarske preglede, potpisaće dvogodišnji ugovor sa„Starom damom iz Novog Sada.

Rođen je trećeg oktobra 1994. godine Bamakou u Maliju, a seniorsku karijeru je počeo u ekipi "Florida adrenalin" iz SAD. Nakon toga je prešao u Platense iz Hondurasa, a potom je karijeru nastavio u Portugaliji, gde je igrao za Altu Lisabon, Maritimo, Torense i Estrelu, za koju je prošle sezone odigrao 35 utakmica. U martu prošle godine je odigrao i jednu utakmicu za reprezentaciju svoje zemlje.

Veoma sam zahvalan na prilici koju sam dobio i vrlo sam srećan što sam ovde. Klub izgleda veoma dobro i organizovano i nadam se da ću pomoći da napravimo sjajne stvari ove sezone. Igram na poziciji štopera, ali mogu da igram i na mestu zadnjeg veznog. Važim za nekog ko je istovremeno snažan, ali i dobar sa loptom, te se nadam da ću to i prikazati na terenu i pomoći timu što više mogu – izjavio je Traore.

Video: Zukić efektno za 2:1 na Stadionu Partizana: Vojvodina smanjuje na startu drugog poluvremena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA