Rišairu sve potaman u Zvezdi: "Srećan zbog golova, svi su odlični prema meni, bodrimo se"

Holanđanin srpskih korena obeležio prvi prijateljski meč Zvezde na pripremama

  • 3
FK Crvena Zvezda - FK Čukarički Foto: Nikola Tomić

Čekao se Rišairo da "proradi", nije ga bilo nigde praktično od kada je kročio na "Marakanu" i otud je i sumnja u njegove kvaliteta narasla do te mere da su ga mnogi videli već ovog leta na izlaznim vratima u Ljutice Bogdana. No, nova sezona, nova šansa, i odmah bum: dva efektna gola Srbo-Holanđanina za nadu da bi, ipak, mogao "nešto" da uradi za vreme boravka u klubu koji iz dana u dan, iz sezone u sezonu samo raste.

O smaoj utakmici sa Bravom, Rišairo je podelio utiske.

- Ekipa je prvih 60 minuta delovala dosta dobro, ali nismo postigli golove. S druge strane, rival je posle čudnog penala poveo, ali dobro... Kad sam ušao sa klupe, posle svega minut vremena sam postigao gol. U poslednjim minutima meča sam postigao i drugi pogodak, tako da sam bio izuzetno srećan zbog golova i trijumfa - počeo je Živković.

Primetna je bila velika podrška koju je brzonogi napadač dobio od strane saigrača i stručnog štaba i zbog toga je srećan kao što su svi srećni i zadovoljni.

- Dobro sam se uklopio u grupu. Svi se odlično ponašaju prema meni, kao i ja prema njima, tako da mi je izuzetno drago što su bili srećni mojim izdanjem na meču. Normalno je da se bodrimo međusobno, to je dokaz dobre atmosfere.

Zadovoljan je Živković načinom na koji teku letnje pripreme, veruje da sve nadalje može biti smao bolje.

- Prvi deo priprema smo odradili na Zlatiboru, bio je lakši tempo. Žao mi je što sam se razboleo za tu poslednju utakmicu tamo, pa nisam mogao da igram. Potom dolazak u Sloveniju i fenomenalni uslovi kojima smo izuzetno zadovoljni. Vreme nas služi, tereni gde treniramo su sjajni, stadion na kom smo igrali utakmicu takođe - podvukao je Živković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA