≫ 

Posle Fiorentine, i tim iz Premijer lige želi srpskog golmana

Gde će završiti Vanja Milinković - Savić?

  • 1
Fudbal Srbija - Norveška Foto: Marko Jovanović

Srpski reprezentativac Vanja Milinković-Savić ovog leta sasvim sigurno napušta Torino, mada konačna destinacija još nije poznata!

Naime, Fiorentina je trenutno najbliža golmanu Bikova i pregovori se uveliko vode, dok italijanski mediji javljaju da je Vanja i na radaru jednog premijerligaša.

U pitanju je Brentford, tvrdi "Tutosport", koji je i te kako zainetersovan da dovede srpskog golmana - iako još nisu poslali zvaničnu ponudu Torinu.

Podsetimo, Milinković-Savić je dete Vojvodine. Bio je pod ugovorom sa Mančester junajtedom, branio je za Lehiju, SPAL i Askoli, dok je na golu Torina upisao 33 utakmice. Za Orlove je odigrao četiri utakmice.

Video: Sergej MIlinković Savić predstavio novu pevačku zvezdu u reprezentaciji - Sinana Milinkovića Sakića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BralE

    26. jun 2022 | 15:31

    Dakle ovako… Što se tiče Brentforda, tu mi transfer nema mnogo smisla, pošto kod njih na golu stoji David Raya, koji je proteklu sezonu branio standardno i imao solidan učinak, sa obzirom kakva odbrana ispred njega stoji. Cijena mu je u medjuvremenu prešišala 20 Milki, ako se ne varam! E sad, jedino ako on zeli napistiti klub, mada mu VMS realno, nije dostojna zamjena.A što se tiče Fiorentine, e to bi moglo biti dosta realnije, jer prvi golman Dragovski vjerovatno napušta klub ove sezone (Španija ili Engleska) i potrebna im je zamjena. Ima samo jedna začkoljica. Bacili su oko na Pjerluidji Golinija koji je pod ugovorom kod Atalante, a proteklu sezonu proveo u Totenhemu, a koji je inače i „potekao“ iz Fiorentinine škole. Momak ima potencijal, to je sigurno, samo što se i nije nabranio proteklu sezonu (4-5 kup utakmica i 4-5 konf. Liga), za razliku od našeg VMS koji je bio skoro standardan na golu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA