Ronaldo se vraća kući?

Ronaldo je još 1997. godine stigao u omladinsku školu Sportinga

  • 3
Kristijano Ronaldo FK Mančester Junajted - FK Midlsbro Foto: Tanjug/AP

Kako se približava nova sezona, tako se sve više komplikuje situacija oko Kristijana Ronalda. Čelnici Mančester junajteda su ogorčeni na Portugalca koji navodno želi da ide, pominjao se jedan klub, a sada se uključio još jedan - i to onaj u kojem je stasavao. Sporting iz Lisabona.

Nakon što je, čini se, priča o eventualnoj saradnji sa Bajernom skoro nestala, Portugalci zovu Ronalda kući i pokušavaju da ostvare dugo sanjani san.

Čelnik Sportinga Hugo Viana nije odbacio nijednu opciju po tom pitanju rekavši da je situacija sa jednim od najboljih fudbalera sveta uvek specifična i da će pratiti čitavu situaciju oko njegovog statusa na Old Trafordu.

Ipak, Viana je i realan, shvata da dosta zavisi i od samog Ronalda koji ima "prilično" veliku platu, a da pritom ima još jednu godinu saradnje sa Mančester junajtedom.

Mnogi se pitaju kako, u ovoj konstalaciji i pod novim stručnim štabom, Kristijano može da se snađe i još jednom zasija, ali se portugalska javnost nada da će njihov kapiten završiti karijeru u domovini.

Ronaldo je još 1997. godine stigao u omladinsku školu Sportinga, a do 2003. godine je branio boje tog kluba kada je i prešao u Junajted. Ovo bi, praktično, bilo zatvaranje jednog kruga.

Video: Susret najvećih: Kristijano Ronaldo i Tom Brejdi oči i oči

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA