Partizanovi igrači zapevali na pripremama: Patriković uzeo mikrofon, smeh nadglasao tonove Cece i Džinovića

Crno-beli se sjajno provode pred početak nove sezone

  • 2

Fudbaleri Partizana možda jesu doživeli poraz u prvoj pripremnoj utakmici za novu sezonu od rumunskog Kluža, ali im to nije nimalo pokvarilo lepo raspoloženje koje već danima vlada u Sloveniji. Crno-beli su se posle dolaska Vujačića kompletirali i polako, ali sigurno grabe ka izazovima koji ih očekuju ovog leta i jeseni.

Da je atmosfera dobra, pokazuje i najnoviji video koji je osvanuo na Jutjub kanalu Partizana na kojem se može videti kako pridošlice staju ispred ostalih igrača na neku vrstu taburea, a potom posle kraćeg govora pevaju neku od pesama po svojem izboru.

Ono što je posebno zabavilo prisutne igrače desilo se kada je na scenu "stupilo" najnovije pojačanje crno-belih, Patrik Andrade. Nakon kraćeg govora otkrio je i nadimak koji je dobio među crno-belima - Patriković, što će reći da su ga svi ostali brzo prihvatili "kao svojeg".

Potom su usledile mnogobrojne muzičke numere. Neki fudbaleri su pokazali manje, a neki veće muzičko umeće. Ipak, najvažnije je da su se na kraju svi sjajno zabavili, a mogli su se čuti taktovi Cece, Harisa Džinovića, pa i Đanija. Neki od igrača su "umirali" od smeha, ne mogavši da sakriju oduševljenje zbog odabranih pesama.

Partizan već sutra ponovo izlazi na teren na pripremama, a prvu pobedu tražiće protiv sastava Spartaka iz Trnave, koji dolazi iz Slovačke.

Video: Predstavljanje Andradea: Otkrio zašto je izabrao Partizan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA