≫ 

Zvezdin klinac prvencem sprečio prvi poraz u Sloveniji, Bukari pokazao da je ozbiljno pojačanje

Crveno-beli u 87. minutu došli do izjednačenja

  • 33
FK Crvena zvezda, Vladimir Lučić Printskrin: Youtube/Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde izbegli su prvi poraz na pripremama u Sloveniji u drugom kontrolnom meču. Nakon što su u prvom pobedili Bravo sa 2:1, u drugom su remizirali protiv Domžala sa 1:1. Gol spasa doneo je Zvezdin "klinac", Vladimir Lučić, koji sutra puni 20 godina.

Domžale je došao u vođstvo u 28. minutu preko Ivana Durdova, koji je iskoristio jednu od retkih prilika koju je Domžale imao na ovom meču, kada je glavom sproveo loptu u mrežu posle centaršuta sa desne strane i nesporazuma u odbrani crveno-belih.

Ipak, Zvezda je bila u polju znatno bolji rival, imala je nekoliko sjajnih šansi u prvom poluvremenu, a jedan od najpozitivnijih utisaka je svakako Osman Bukari, koji je po desnom boku pravio velike probleme Slovencima i pokazao da će biti veliko pojačanje.

Imao je i Pavkov veliku šansu za gol u prvih 45 minuta, ali lopta nije htela u gol.

Crveno-beli su na startu drugog poluvremena nastavili da igraju napadački, dok se Domžale povuklo i branilo rezultat. U 65. minutu su oba trenera izmenila čitavu postavu. Zvezda je počela meč u postavi: Borjan, Pićini, Eraković, Dragović, Rodić, Kanga, Kangva, Ivanić, Katai, Bukari, Pavkov, a nakon svih izmena je sastav izgledao ovako: Popović - Sanogo, Bogdanović, Gobeljić - Srnić, Stanić, Nikolić, Mustafa - Ben, Lučić - Mustafa.

Kada je delovalo da će Zvezda da zabeleži prvi poraz, 19-godišnji Vladimir Lučič je preko fenomenalne akcije uspeo da poravna rezultat. Najpre je Veljko Nikolić poslao loptu u prostor, ona je došla do Srnića, koji je nesebično dodao do Lučića, koji je zakucao loptu u mrežu za konačnih 1:1 i svoj prvenac u dresu Zvezde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    27. jun 2022 | 19:23

    Ne znam samo koja je fora sa Pavkovim više? Čovek se odavno pozdravio sa fudbalom što iz utakmice u utakmicu pokazuje. Uigravaj Ohija čoveče, kakav Pavkov...

  • Lapovo

    27. jun 2022 | 21:21

    Pustajte tu decu neka rokaju.

  • Zvezda

    27. jun 2022 | 19:47

    Previse nosalantno. Katai kao da je na rekreaciji negde sa jaranima, Pavkov ne daj Boze nikome. Ajd ovaj Bukari nije los, ali Kanga i Kangva ne mogu zajedno, bar ne jos.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA