Mićkova majstorija na treningu Čuke, Belić odbranama penala "naterao" saigrače da rade sklekove

Zanimljiv finiš treninga u redovima Brđana

  • 0

Žestok ritam nametnuo je kondicioni trener Čukaričkog Igor Delibašić na popodnevnom treningu Brđana u ponedeljak, ali su fudbaleri i te kako uživali u radu dan pred utakmicu protiv Brava!

Delom i zbog zanimljivih vežbi Delibašića, delom i zbog ideje Dušana Kerkeza i njegovih pomoćnika kako da "zagreju" taj takmičarski duh među njima.

Posle nekoliko različitih "utakmica" na dva gola, doduše na skraćenom terenu, Kerkez je dozvolio igračima da malo vežbaju slobodnjake. Zatim i penale, kada smo videli opkladu između golmana Nemanje Belića s jedne i njegovih saigrača s druge strane.

Na tom delu terena ostalo je 12 fudbalera koji su trebali Beliću da šutiraju sa bele tačke. Njima se priključio i sam Kerkez, a iskusni čuvar mreže predložio im je sledeće: za svai odbranjen penal oni rade po 10 sklekova, za svaki primljeni gol on će raditi pet.

Odbranio je Belić tri penala, kod nekih je bio veoma blizu, dva su igrači Čuke promašili, a od osam golova koje je primio svakako se izdvaja onaj koji je postigao vezista Srđan Mijailović.

Naime, niko nije očekivao, a ponajmanje Belić, da će Mijailović izvesti panenku koja mu je savršeno uspela - što pokazuje i radovanje nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde posle gola.

Kompletnu seriju penala na treningu Čuke, kao i sklekove za kaznu, možete pogledati u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA