≫ 

Ronaldo odbio Bekama i prelazak u MLS ligu

Portugalac ne želi u slabije lige

  • 0
Kristijano Ronaldo FK Mančester junajted

Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Mančester junajteda i portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo odbio je ponudu da nastavi karijeru u Interu iz Majamija, prenosi "Dejli mejl".

Britanski mediji navode da je Ronaldo (37) bio spreman da napusti klub sa "Old traforda", jer je nezadovoljan transfer politikom Mančester junajteda.

Bivši engleski fudbaler Dejvid Bekam, koji je vlasnik Intera iz Milana, poslao je ponudu Ronaldu. Međutim, portugalski fudbaler je odbio da nastavi karijeru u MLS ligi, iako je smatrao da bi to mogao da bude dobar marketinški potez.

Dejli mejl navodi da je Ronaldo odlučio da ostane u Mančester junajtedu, a navodno mu je obećano da će biti kapiten u narednoj sezoni. Dosadašnji kapiten "crvenih đavola" Hari Megvajer će takođe ostati u ekipi sa "Old traforda" iako je imao ponudu Barselone. Katalonski klub traži Megvajera i novac za transfer Frenkija de Jonga u engleski klub.

Međutim, menadžer Junajteda Erik ten Hag odlučio je da u klubu zadrži Megvajera i Ronalda, koji su navodno prošle sezone imali nekoliko sukoba, a jedan od njih je bio zbog kapitenske trake.

 

(Telergaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA