Tiki-taka na Partizanov način: Crno-beli razmenili 30 dodavanja pre gola, akciju crno-belih snimio dron

Crno-beli su veoma strpljivo gradili napad čiji je plod bio pogodak Lutovca

  • 5

Fudbaleri Partizana ostvarili su ubedljivu pobedu protiv Spartaka iz Trnave u drugom kontrolnom meču u Sloveniji rezultatom 3:0, a osim dobrog rezultata, Iliju Stolicu, šefa stručnog štaba crno-belih, može da raduje i način igre njegovih izabranika. Već sada deluje da crno-beli tim polako poprima obrise igre kakvu bi Stolica želeo, a to se najbolje moglo videti pri drugom pogotku crno-belih.

Stolica je poznat kao trener koji insistira na pas igri i strpljivom građenju napada, a upravo to su demonstrirali fudbaleri Partizana prilikom akcije koja je donela drugi gol.

Igrači crno-belih su razmenili čak 30 dodavanja, kontrolisali ritam i posed, da bi na kraju usledio direktan dijagonalni pas Ljubomira Fejse preko odbrane slovačkog tima, a tim dodavanjem iskusni vezista pogodio je Aleksandra Lutovca u "trepavicu", pa iako igra glavom nije jači deo igre nekadašnjeg fudbalera Rada, lako je zatresao mrežu rivala upravo tim delom tela.

Kako je to sve izgledalo najbolje se može videti u videu na početku teksta. Akcija crno-belih snimljena dronom pokazuje baš ono na čemu bi Stolica i želeo da se zasniva igra njegove ekipe, ali i pravi primer kako bi Partizan trebalo da igra u superligaškim mečevima, gde će se većina ekipa braniti poput Spartaka, sa gotovo svim fudbalerima iza lopte.

Podsetimo, Partizan pripreme završava "generalkom" protiv Fenerbahčea. Taj duel je zakazan za subotu, 2. jul od 18.30 u Gracu.

Video: Fudbaleri Partizana odradili vodeni trening na pripremama: Opuštali mišiće u hladnoj i u toploj vodi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • X

    29. jun 2022 | 16:15

    🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • Sasa

    29. jun 2022 | 16:35

    Da nisu doveli Guardiolu???

  • Др

    29. jun 2022 | 19:14

    Мислим да их треба одмах и унапред прогласити шампионима сезоне2022/23, па на јесен стартовати следећу сезону да се не губи време! Машина је упаљена и ваљак креће !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA