Milinković-Savić sve bliži Čelsiju: Sergej očarao Tuhela, "plavci" šalju dvojac kod Sarija

Deluje da je došlo vreme da srpski reprezentativac promeni sredinu

  • 7
FK Lacio - FK Fiorentina Foto: Tanjug/AP

Gotovo svaki prelazni rok u prethodnih nekoliko godina prolazi u nagađanjima gde će karijeru nastaviti Sergej Milinković-Savić, i do sada je uvek odgovor bio na istom mestu - u Rimu. Ipak, čini se da je ovog leta konačno došao trenutak da srpski vezista napusti "Olimpiko".

Kako prenosi "Dejli Mejl", Milinković-Savić je veoma blizu Čelsija, dok "Gazeta delo sport" dodaje da je sportski direktor Lacija već drugi put u prethodne dve sedmice otputovao u London na pregovore sa Čelsijem.

Problem leži u novcu koji Lacio traži za Sergeja. Vlasnik kluba Klaudio Lotito izuzetno ceni srpskog fudbalera, pa je samim tim odredio cenu od 80 miliona evra kao iznos ispod kog ne bi pustio Milinković-Savića.

Zanimljivo je to da Čelsi nije ni imao u planu da se ovog leta aktivira na tržištu kada su u pitanju vezni fudbaleri, ali je Tomas Tuhel oduševljen partijama koje u kontinuitetu pruža srpski fudbaler.

Uprava Čelsija ima drugačiju zamisao, pa bi želeli da taj iznos umanje tako što bi poslali Emersona Palmierija i Rubena Loftusa-Čika u Rim. Za obojicu je zainteresovan Mauricio Sari, šef struke "nebesko plavih", koji je sa njima sarađivao i na "Stamford Bridžu".

Osim Čelsija, za usluge Sergeja interesovanje su pokazali Njukasl i Arsenal, ali u ovom trenutku deluje da će Milinković-Savić sledeće sezone nositi dres u tamnijoj varijanti plave boje.

Video: Sergej MIlinković Savić predstavio novu pevačku zvezdu u reprezentaciji - Sinana Milinkovića Sakića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • janko

    29. jun 2022 | 16:43

    Molim bas ostavite SMS na miru.Ovde ga stalno ruze da ne vredi ni 50mil din. i slicno.Sve silni poznavaci fudbala kao ja bocanja.

  • Stop

    29. jun 2022 | 19:42

    I treba, prerastao je Lacio.

  • cigo iz trs

    29. jun 2022 | 18:43

    verdi svaku liru na pijac u trs

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA