≫ 

Ivica Iliev za Telegraf govorio o krilu Sošoa: "Do Kouto je interesantan, ali još vagamo"

Crno-beli pored Francuza imaju još opcija i u zajedničkom dogovoru će odabrati najbolju

  • 0
Maksim do Kouto Foto: Profimedia

Krilni napadač Sošoa Maksim Do Kouto (25), nalazi se na listi potencijalnih pojačanja Partizana, potvrdio je sportski direktor Ivica Iliev za Telegraf, ali još uvek se vaga konačna odluka za pomenutu poziciju, koju su u Humskoj targetirali kao jedan od prioriteta u tekućem prelaznom roku.

- Istina je, Maksim Do Kouto nam je predložen, ispraćen je i skautiran i u najužem je krugu igrača koji su nam interesantni. Još vagamo, donećemo ubrzo konačnu odluku ko će nas pojačati na krilnoj poziciji koja nam je veoma važna - potvrđuje Ivica Iliev interesovanje za napadača Sošoa.

Partizan na "radaru", pored Do Kouta, ima još nekoliko veoma interesantnih igrača sa kojima je u kontaktu, a trener Ilija Stolica je taj koji će, u saradnji sa sportskim direktorom Ivicom Ilievim, doneti konačnu odluku ko će od igrača u užem izboru biti angažovan.

Do Kouto je fudbaler koji, rekosmo već, trenutno fudbaler Sošoa, koji se, pored Partizana, nalazi i na listi želja nemačkog Bohuma. Pre toga je branio boje francuskih klubova Tursa i Avoina, a od od 2019. do 2021. je bio član ukrajinskog Olimpika iz Donjecka.

Video: Fudbaleri Partizana su odigrali 30 pasova pre gola Lutovca: Pogledajte snimak dronom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA