≫ 

Zvezda bledom igrom i porazom završila pripreme u Sloveniji, Koper slavio u "generalci"

Neće biti oduševljen Dejan Stanković s onim što je video na ovoj utakmici

  • 25
Zvezda, Koper Printskrin: Youtube / FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su poraz od Kopera (0:1) u poslednjoj prijateljskoj utakmici na pripremama u Sloveniji, te će se vratiti u Beograd sa skorom od jedne pobede, jednog remija i jednog poraza. Jedini pogodak je bio delo Kotnika u 50. minutu meča.

Zvezda je u ovoj utakmici pokazala malo slabiju igru, nisu uspevali da dođu do gola Kopera, a izašli su u najjačem sastavu, iako su falili Pavkov i Ohi, te je poziciju napadača morao da pokrije Osman Bukari, kome to nije primarna opcija.

S vremena na vreme su crveno-beli zapretili, ali nije to baš obećavalo, no, ovo je ipak treća prijateljska utakmica kluba i kako bi se reklo u fudbalskom žargonu, još su "teške noge od priprema".

Ipak, ostaje bojazan oko efikasnosti Crvene zvezde koja je postigla tek tri gola na četiri prijateljske utakmice.

FK Crvena zvezda, FK Koper Printskrin: Youtube / FK Crvena zvezda

Prvo poluvreme ove utakmice je bilo poprilično tromo, bezidejno i bez ikakve prilike sa obe strane. Koper je otvorio meč šutem sa 50 metara i manje-više to je jedina prilika koju je ovaj klub imao. S druge strane, Zvezda je stagnirala sve do neke sredine poluvremena, kada su krenuli unapred.

Srnić je prvi okušao sreću udarcem sa 20-ak metara, ali je golman Kopera to odlično odbranio. Posle toga je viđena i najbolja prilika za Zvezdu, kada je krajnje "slučajno" lopta došla do Mirka Ivanića na pet metara, ali je ovaj uspeo da pogodi golmana i tako je propustio priliku da svoj klub dovede u vođstvo.

Osim te prilike, ništa više nije ni viđeno u prvom poluvremenu, tek poneki udarac, ali sve je to bilo daleko od ozbiljnosti.

Drugo poluvreme je donelo neku svežinu, ali za Koper. Slovenačka ekipa je već na startu uspela da dođe do gola.

Video: Gol koji je naneo poraz Zvezdi protiv Kopra: Efektan pogodak Kotnika

Kotnik je prihvatio loptu na nekih 20 metara, odvojio se od svojih čuvara, a onda je silovitim udarcem pronašao put do gola iza leđa Milana Borjana. Imao je kasnije priliku i Ben, Borjan ga je sjajno pronašao, on je utekao odbrani, ali nije uspeo da pogodi gol.

Kasnije je Zvezda pokušavala da dođe do gola, ali nisu bili blizu gola, te su morali da se zadovolje rezultatom od 0:1.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    30. jun 2022 | 19:16

    Mi ni desnog beka nemamo, Italijan jedno veliko nista, pre bih Bakajoka na beka desnog nego ovog satiranog manekena, blage veze covek nema

  • 28.min

    30. jun 2022 | 19:01

    Ni jedan precizan pas Kataija.

  • Gogi-11

    30. jun 2022 | 18:47

    13min ovi na skrge disu a hoce ligu sampiona 😢😢😢

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA