≫ 

Juventus se oprostio od trojice igrača u jednom danu, među njima je i Dibala

Trio u potrazi za novim sredinama

  • 1
Paulo Dibala Foto: Profimedia

Italijanski Juventus je u četvrtak i zvanično završio saradnju sa trojicom fudbalera Paulom Dibalom, Federikom Bernardeskijem i Alvarom Moratom, koji su slobodni u izboru novog kluba.

Torinski tim se svoj trojici zahvalio na svemu što su dali za vreme svog boravka u klubu.

Dibali i Bernardeskiju su istekli ugovori sa poslednjim danom juna meseca, dok Morata ide jer mu je istekla dvogodišnja pozajmica i on se vraća u Atletiko Madrid. Ugovor sa "Jorgandžijama" ističe mu narednog leta.

Juventus nije iskoristio opciju da otkupi ugovor španskog napadača u visini od 35 miliona evra, platio je umesto toga 20 miliona na ime pozajmice.

Dibala će, kako stvari stoje, ostati u Seriji A jer je Inter pokrenuo pregovore sa njegovim agentom, ali dosad nije bilo epilog istih i trenutno su u zastoju zbog povratka Romelua Lukakua među "neroazura".

Bernardeski je napustio klub posle pet sezona, Napoli bi mogao biti njegov naredni klub, ali zasad još nije došlo do konačnog dogovora dve strane.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA