≫ 

Gotovo: Jevtović napušta Partizan, dogovorio se sa Turcima

Crno-beli ostaju bez zadnjeg veznog

  • 16
Marko Jevtović Foto: Marko Jovanović

Dok se u taboru Patizana spekulisalo o odlascima nekolicine fudbalera, Marko Jevtović je gotovo u tišini dogovorio transfer u Gazijantep, koji je ekspresno realizovan. Vezista crno-belih će napustiti ekipu u smiraju tekuće sedmice i priključiti se turskom klubu sa kojim će potpisati dvogodišnji ugovor, saznaje Telegraf.

Tokom jučerašnjeg dana Jevtović je prvo obavio razgovor sa trenerom Ilijom Stolicom, potom u večernjim časovima i sa sportskim direktorom Ivicom Ilievim i predočio im želju da se ponovo okuša u inostranstvu, tim pre što ligu u Turskoj poznaje "kao džep", jer je branio boje Konjespor.

Uz to, novi zainteresovani poslodavac Gazijantep ima ambiciozan projekat da pojača tim i domogne se takmičenja u Evropi naredne sezone, što vezisti ide na ruku, pa je i to jedan od razloga zašto se našao u planovima trenera Erola Buluta i uopšte prihvatio poziv i izazov u pomenutom klubu.

Jetvoviću situaciju olakšava i činjenica da je prilikom dolaska u Partizan u ugovor uvrstio izlaznu klauzulu, u slučaju dobre ponude, koju može da aktivira ovoga leta, iako ima još godinu dana važećeg ugovora sa Partizanom.

Tu dobru ponudu je na sto vezisti stavio upravo Gazijantep i rešio je da se još jednom okuša u turskoj Superligi, u koju se vraća posle skoro dve godine.

Podsetimo, Jetvović je u Partizan stigao minule zime, kao slobodan igrač posle odlaska iz katarskog Al Ahlija i za crno-bele je odigrao 20 mečeva u svim takmičenjima.

Video: Brat Marka Jevtovića pokazao veliko umeće sa loptom na treningu Partizana

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Partizan BG

    1. jul 2022 | 10:00

    Kakva ljubav prema crno beloj boji. UPRAVA NAM SAMO ZAMAZUJE OČI. Titulu možemo samo da sanjamo još dugo dugo.

  • Filip

    1. jul 2022 | 10:05

    U upravi PETOKOLONASI

  • milan

    1. jul 2022 | 10:30

    vas partizan postao klub,da dodju na pola godine i odu...ovaj da proigra,fejsa da se oporavi od povrede ide i on...fk razvojni tim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA