Hajduk doveo kapitalca, pa "isprozivao" novinare: Pogledajte hit konferenciju gde su igrači "bušili" pitanjima

Neki od kometnara su rekli da bi novinari trebalo da se ugledaju na ovo što se moglo videti ovog dana u Splitu

  • 2
HNK Hajduk Split, Lovre Kalinić Printskrin: Facebook / HNK Hajduk Split

Fudbaleri Hajduka iz Splita su završili jedan od najvećih poslova ovoga leta, pošto je za njihov klub potpisao Lovre Kalinić, dosadašnji golman Aston Vile. Kalinić je i protekle dve sezone proveo u Hajduku, ali kao pozajmljen igrač, da bi sada potpisao ugovor.

Kalinić je bio prvi izbor na golu Hajduka, a tako će i ostati pošto je potpisao ugovor, međutim, samo predstavljanje pojačanja je obeležila krajnje neobična konferencija za štampu. Naime, tokom konferencije su se umesto novinara okušali igrači Hajduka, koji su imali svašta da pitaju novog golmana, ali i predsednika kluba.

Igrači nisu nimalo štedeli predsednika Lukšu Jakobušića, koji je morao dobrano da se oznoji u nekoliko navrata, kada su do njega stigla pitanja o budućnosti kluba, trenera, igrača... Jakobušić je na sve ležerno odgovarao sa velom tajnovitosti.

Nikola Kalinić je na početku imao nekoliko pitanja za "pojačanje", Josip Elez je pitao o budućnosti kluba, a Marko Livaja se interesovao da li će klub da dovede još nekoga u ovom prelaznom roku. Kako je to sve izgledalo možete pogledati u videu ispod.

Video: Gori Split: Torcida slavi 70 godina postojanja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA