Dibala i Ikardi novi napadački tandem Monce? Moguće je ako pitate Berluskonija

Velike transfer bombe se spremaju na Apeninima, a glavni protagonista je Silvio Berluskoni

  • 0
Silvio Berluskoni glasa Foto: Tanjug/AP

Monca je prethodne sezone načinila veliki uspeh i došla je u situaciju da se u toku iduće sezone bori sa najboljim klubovima u Italiji. Serija A čeka, a vlasnik kluba, Silvio Berluskoni, planira da napravi ubojit napadački tandem u vidu Paula Dibale i Maura Ikardija.

Ovu vest je prvi preneo italijanski novinar Đanluka Di Marcio, koji tvrdi da su Berluskoni i Galijani već krenuli po Ikardija, te da su obavili načelne razgovore sa njegovom suprugom, ujedno i menadžerom, Vandom. Ikardi trenutno igra za PSŽ, ali nije u prvim planovima ove ekipe.

Osim Ikardija, meta Monce je i Paulo Dibala, fudbaler kome je istekao ugovor sa Juventusom, a koji ima velika potraživanja kada se radi o plati, jer ne želi da potpiše ni za jedan klub koji mu nudi manje od 7.000.000 evra.

Taj novac će teško dobiti i od Monce, ali Berluskoni i Galijani ne žele tako lako da odustanu. Pored napada, Berluskoni misli i na odbranu, pa je krenuo po turskog defanzivca Kana Ajhana iz Sasuola, ali i Oskara Mingezu iz Barselone.

Monca je ovog leta već dovela Stefana Sensija iz Intera, kao i Alesija Kranja, Andreu Karbonu i Andreu Ranokiju.

Video: Vanda Ikardi nije pocrnela samo na jednom mestu na guzi: I njega je pokazala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA