Iz preokreta u preokret: Ronaldo ostaje u Junajtedu, Ten Hag računa na njega?

Ronaldo je juče zatražio da bude stavljen na transfer listu, preneo je britanski "Tajms"

  • 0
Kristijano Ronaldo Foto: Tanjug / AP

Menadžer Mančester junajted Erik ten Hag poručio je da u narednoj sezoni računa na portugalskog fudbalera Kristijana Ronalda, prenose britanski mediji.

"Talksport" tvrdi da je Ten Hag rekao da mu je Ronaldo ključan igrač u svim planovima za narednu sezonu i da čelnici Junajteda ne žele da prodaju portugalskog fudbalera.

Ronaldo je juče zatražio da bude stavljen na transfer listu, preneo je britanski "Tajms".

Tu informaciju potvrdio je i italijanski novinar Fabricio Romano, koji je dobro upoznat sa situacijom u klubu sa "Old traforda".

- Ronaldo nije zadovoljan trenutnom situacijom u Mančester junajtedu. Poručio je klubu da želi da ode ovog leta u slučaju da dobije dobru ponudu. Ronaldova poruka Junajtedu je jasna: Klub nije ambiciozan, jer nije pokazao da želi da se odmah bori za šampionsku titulu. Stav Junajteda se nije promenio jer klub i dalje želi da zadrži Kristijana, pa smatra da on nije na prodaju - naveo je Romano.

Ronaldo se prošle godine vratio u Junajted, ali klub sa "Old traforda" nije izborio plasman u Ligu šampiona.

Portugalski fudbaler je od 2003. svake sezone igrao u Ligi šampiona.

- Ronaldov menadžer Žorž Mendeš je već istraživao razne opcije prošlih nedelja, pošto je razgovarao sa predstavnicima Bajerna i Čelsija, ali još nema dogovora. PSŽ nije na spisku zainteresovanih. Ronaldo nema problema sa Ten Hagom, ali bi voleo da vidi pojačanja u Junajtedu, jer je početak jula. Svi engleski klubovi su doveli velika pojačanja, a Junajted tek pregovara sa nekoliko igrača - rekao je Romano.

Video: Neviđena glupost golmana Partizana: Iz ruke ispucao loptu direktno u Valensiju, Fenerbahče vodi 1:0

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA