≫ 

Juče sa Mitrovićem, danas sa Salahom: Portugalac iz Fulama je novi Klopov adut

Karvaljo predstavljen na "Enfild"

  • 1
fabio karvaljo Foto: youtube/Liverpool FC

Dosadašnji fudbaler Fulama i mladi reprezentativac Portugalije Fabio Karvaljo, zvanično je danas potpisao ugovor sa Liverpulom, saopštio je engleski klub.

Karvaljo (19) je trebalo da početkom godine pređe u Liverpul, ali je transfer nije realizovan zbog papirologije. Portugalski fudbaler je stigao u klub sa "Enfilda" bez obeštećenja.

Karvaljo je prošle sezone uz srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića imao ključnu ulogu u povratku Fulama u Premijer ligu. On je postigao 10 golova i zabeležio osam asistencija na 36 utakmica.

Portugalac će u engleskom klubu nositi dres sa brojem 28.

- Karvaljo je igrač koji može da podigne stadion na noge. Imao je sjajnu sezonu u Fulamu, svestran je igrač, a svojom kreativnošću je opasnost za protivničke odbrane. Biće potrebno strpljenje, ali se radujem što ću raditi sa njim u Liverpulu - rekao je menadžer Liverpula Jirgen Klop.

Karvaljo je treće pojačanje Liverpula u letnjem prelaznom roku. Ugovor sa klubom sa "Enfild rouda" su ranije potpisali Darvin Nunjez i Kalvin Remzi.

Video: Klopov dvojnik napravio haos: Pevao s navijačima Engleske pred meč s Nemcima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ali zato

    3. jul 2022 | 17:18

    strasni drugoligsski centarfor mitrovic nije potreban ni jednom elitnom klubu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA