Zvanično: Kladionica Mozzart novi sponzor Superlige Srbije, PLS i FSS

Ugovor će biti potpisan u sredu, saopšteno je na sajtu FSS

  • 4
FK Crvena Zvezda - FK Partizan Foto: Nikola Tomić

U Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi u sredu će biti potpisan ugovor o sponzorstvu između Fudbalskog saveza Srbije, Zajednice klubova Superlige Srbije i Prve lige Srbije i kompanije Mocart, saopšteno je danas na sajtu FSS.

U saopštenju se navodi da će ovim potpisom započeti nova era u srpskom fudbalu i domaćem klupskom takmičenju, a klubovi će u znatno boljoj finansijskoj situaciji krenuti u borbu za bodove.

- Potpisivanjem jednog od najvažnijih ugovora u poslednjih nekoliko godina, FS S i Zajednice će Superligi i Prvoj ligi Srbije obezbediti naslovnog sponzora u naredne tri sezone, a istovremeno će produžiti saradnju sa jednom od najvećih kompanija u Istočnoj Evropi u oblasti klađenja i igara na sreću na još četiri godine - saopštila je Superliga Srbije.

Potpisivanju ugovora u Staroj Pazovi prisustvovaće zamenik predsednika FS S Nenad Bjeković i generalni sekretar Jovan Šurbatović, ispred Zajednice klubova Superlige i Prve lige Dragan Lazović i Darko Ramovš, dok će ispred kompanije Mocart biti direktor Slobodan Prodanović i direktor marketinga Dejan Kosanović.

Superliga Srbija je navela da je danas pušten u radi novi sajt "Mocart bet Superlige Srbije", koji će pružiti mnogo informacija o utakmicama i događajima u najjačem rangu takmičenja.

Iako zvanično nisu otkriveni finansijski detalji, nezvanično se može čuti da je Mozzart za naslovno sponzorstvo platio 5,250.000 evra.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA