≫ 

Sterling na korak od prelaska u Čelsi

Plavci žele Sterlinga u svojim redovima

  • 0
rahim sterling Foto: Tanjug/Ap

Fudbaler Mančester sitija i engleski fudbalski reprezentativac Rahim Sterling mogao bi karijeru da nastavi u Čelsiju, prenose britanski mediji.

Jedan izvor blizak "Skaj sportu" je naveo da su dva kluba blizu dogovora, ali je glavni problem visina obeštećenja za engleskog reprezentativca.

Međutim, drugi izvor "Skaj sporta" tvrdi da su se dva kluba usaglasila oko visine obeštećenja, ali ostaje da se Sterling dogovori sa Čelsijem u vezi ličnih uslova ugovora. Britanski mediji navode da Sterling želi da pređe u Čelsi, ali traži veću platu nego što što ima u Mančester sitiju.

Takođe, navodi se da je Sterling u dobrim odnosima sa menadžerom šampiona Engleske Pepom Gvariolom i čelnicima kluba, koji su spremni da ga puste u Čelsi za obeštećenje od 50 miliona funti.

Sterling (27) ima ugovor sa Mančester sitijem do juna naredne godine. On je u Siti stigao 2015. godine iz Liverpula, a za šampiona Engleske odigrao je ukupno 339 utakmica i postigao je 131 gol.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA