≫ 

Zenit "skida" Zvezdi još jedno pojačanje: "Pregovori su u toku, šanse su 50:50"

Za Rodrigaa kažu da je već jednom nogom u Zenitu

  • 1
Taiša Silva

Printskrin: Instagram/_taissalara

Iako su nedavno potpisali novi ugovor o saradnji, te odigrali i prijateljski meč, odluke čelnika Zenita ovog leta mogle bi da presednu Crvenoj zvezdi!

Naime, šampion Rusije je već "oteo" crveno-belima napadača Matea Kasijeru, a prema navodima tamošnjih medja očekuje se da dovedu i defanzivca Rodrigaa kog je Zvezda takođe naciljala.

Rodrigao je trenutno član Sočija, danima se spominjao kao potencijalno pojačanje Zvezde, s tim da je sada na pola puta do Sankt Peterburga. Navodno, Zenit će za njega platiti četiri miliona evra.

Rodrigo je na 28 utakmica u dresu Sočija ove sezone postigao i tri gola. Ponikao je u Atletiku iz Mineira, koji ga je slao na pozajmice u mnoge brazilske klubove, pre nego što je na leto 2019. prešao u portugalski Žil Visente, odakle je prošlog leta prešao u Soči za 700.000 evra, a posle odlične sezone cena mu je značajno porasla.

A na pitanje da li dolazi u Zenit, Rodrigao je rekao:

- Da, u toku su pregovori sa Zenitom oko mog transfera. Da li sam blizu realizacije? Reći ću samo da je 50:50 odsto. Da li želim da igram u Zenitu? Mislim da je odgovor isti, 50:50 - poručio je defanzivac.

Video: Najvrelija odbojkašica sveta: Od prodaje golišavih fotki zaradi 50 puta više nego od sporta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlado

    5. jul 2022 | 16:07

    Kako smo Brača s Grcima,pa s Rusima pa se zaluđujemo o velikoj ljubavi,a oni svaki put nas zaj……u u svim kombinacijama.Posao je posao a ko ima love najviše sebe voli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA