Lazar Lukić prvi od srpskih sudija u Evropi ove sezone: Deli pravdu timu koji je dobio Partizan prošle godine

Naš arbitar je delegiran za susret u Talinu

  • 1
Lazar Lukić Foto: Marko Jovanović

Kvalifikacije za evropska takmičenja su zvanično počela, što je šansa i za naše arbitre da steknu prekopotrebno internacionalno iskustvo.

Tako će prvi koji će imati priliku da sudi jedan evropski meč od srpskih sudija ove sezone biti Lazar Lukić koji će deliti pravdu na utakmici u Estoniji između Flore i SJK Seinajokija iz Finske.

Njemu će pomagati Dragan Bogićević i Bojan Banović, dok je za četvrtog arbitra postavljen Milan Stefanović. Da sve protekne kako treba, naše sudije će nadgledati Gilfi Tor Orason sa Islanda, kao i delegat Patrik Filipek iz Češke Republike.

Podsetimo, Flora je prošle sezone savladala Partizan u okviru Lige konferencija u Talinu minimalnim rezultatom (1:0), a ove godine pokušaće da ponovi svoj uspeh i ponovo se domogne grupne faze ovog takmičenja.

Ono što je vrlo zanimljivo jeste da je Lukić 2021. godine već sudio Flori protiv Hibernijansa u kvalifikacijama za Ligu šampiona i tada je bio taličan Estoncima, koji su slavili sa 2:0.

Video: Videli ste jaku i ponosnu Zvezdu, imamo moćan tim: Stanković zadovoljan uprkos porazu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prolaznik

    7. jul 2022 | 20:54

    Lukic internacionalac...sunce ti...na koje grane je sudjenje palo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA