"Dobro došli u pakao": Nestvarna atmosfera na Marakani!

Navijači Flamenga učinili su sve da pomognu svom timu da prođe dalje u Kupu Brazila

  • 0
FK Flamengo, Atletiko Mineiro, Marakana stadion, brazil, navijači Foto: Profimedia

Fudbaleri Flamenga pobedili su Atletiko Mineiro sa 2:0 u revanšu osmine finala Kupa Brazila i ukupnim rezultaom 3:2 prošli dalje. Na Marakani je bilo 80.000 navijača koji su napravili paklenu atmosferu gostima.

"Dobrodošli u pakao", bio je natpis koji je dočekao Hulka i ekipu koji su na Marakanu došli s pobedom od 2:1 u prvom meču.

Međutim, nošeni hukom Marakane, gde je od starta predočeno gostima kakva ih atmosfera čeka, jer su sa tri strane upaljene crne i crvene dimne bombe, koje su napravile dimnu zavesu preko čitavog stadiona, a sve su upotpunile i baklje koje su popalili najvatreniji ultrasi Flamenga.

Junak domaćih navijača bio je Đorđijan de Arasketa, koji je postigao oba gola i trasirao put svom timu ka plasmanu u narednu rundu.

Prvi gol je postigao u finišu prvog poluvremena, kada se sjajno ubacio iz drugog plana i ubacio loptu u protivničku mrežu, što je izazvalo erupciju na Marakani.

Druga je viđena u 65. minutu kada je glavom šutirao iskosa sa desne strane posle centaršuta, lopta je pogodila stativu, pa golmana, ali je sudija procenio da je prešla gol liniju i pokazao je na centar.

Na kraju, čak su i fudbaleri Flamenga na kraju tokom slavlja sa navijačima istakli transparent "Dobrodošli u pakao", na kojem je bila nacrtana kokoška koja se peče.

Pogledajte i kako je izgledala atmosfera na Marakani:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA