≫ 

Mladi Zvezdin igrač promašio penal na kraju meča: Saigrači ga zagrlili, Stanković krenuo da aplaudira

Nije to uticalo na rezultat i trener Zvezde punio mu je punu podršku

  • 3
Stefan Leković Foto: Arena Sport Premium 1 - Printscreen

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali ekipu Kolubare sa ubedljivih 5:0 u okviru drugog kola Superlige Srbije na stadionu "Rajko Mitić". Svih pet pogodaka postigli su tokom uvodnih 45 minuta.

Ipak, nije moralo da bude tako, pošto su crveno-beli u samoj završnici, tačnije u 87. minutu dobili penal nakon što je u kaznenom prostoru oboren Lučić od strane Marjanovića.

Očekivalo se da ulogu izvođača najstrože kazne preuzme neko daleko iskusniji, ali je trener Dejan Stanković naredio da to ipak bude jedan od najmlađih u dresu crveno-belih, Stefan Leković.

Mladi fudbaler prišao je lopti, znao je da može da postane junak u slučaju postignutog gola sa bele tačke i da se na taj način proslavi među svojim vršnjacima. Međutim, golman Kolubare, Balša Popović imao je drugačije namere i pročitao je njegov udarac.

Hladan znoj oblio je Lekovića, ali je odmah dobio ogromnu podršku od svojih saigrača i trenera Dejana Stankovića, koji je posle meča rekao da mu ništa ne zamera.

- Idemo dalje, rekao sam mu, nema veze, biće ih još u karijeri, bitno je da rade, da su odani poslu, a za penal, ma idemo dalje - rekao je Dejan za kamere TV "Arena Sport".

Video: Stanković tešio Lekovića: Idemo dalje, nema veze, biće ih još u karijeri

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pa sta

    17. jul 2022 | 08:11

    Promasi Neimar, penaldo a da ne promasi decak pod velikom tremom.

  • Srki

    17. jul 2022 | 11:45

    Lepo je šutnuo, nije to ništa, idemo dalje kralju!

  • Ma nije u tome stvar

    17. jul 2022 | 20:19

    Nego tim stane u 2.poluvremenu… sve kao opušteno ! Švabe bi terale do 10 , svi bi bili koncentrisani do kraja! Ovakav pristup nam se lako može osvetiti u Evropi. Igrači primaju platu da odigraju majmanje 90 minuta u jakom tempu. Naša posla …

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA