≫ 

Španci pišu o Jovićevoj proslavi: "Gladan je za golove, ovo mu je već peti na dve utakmice"

Marka je istakla sjajnu formu srpskog napadača po selidbi iz Madrida

  • 2
Luka Jović Foto: Youtube - FC Fiorentina - Printscreen

Jedan od najboljih srpskih napadača, Luka Jović nastavio je sa sjajnom formom na pripremama u dresu Fjorentine. On je još jednom potvrdio da nije izgubio svoj napadački instinkt "tavoreći" na klupi Real Madrida pod palicom Karla Anćelotija, pa je samim tim bacio Špance u enigmu.

Nije mnogo bilo potrebno španskoj Marki da shvati koliko je Luka "procvetao" od kako je otišao iz Real Madrida, a najpoznatiji tamošnji sportski list posvetio je čitav tekst srpskom napadaču u kojem se pita kako je moguće da je Jović toliko uznapredovao u dresu Fjorentine.

Nakon konstatacije da je Luka ušao sa klupe u drugom poluvremenu protiv Trenta u pobedi svog tima od 4:1, Marka je primetila i neobičan način proslave srpskog igrača. Ističe se kako je bio "uzdržan, ali istovremeno i jako ljut", što je privuklo mnogo pažnje s obzirom na to da je u pitanju samo prijateljski meč gde je pitanje pobednika već odavno bilo rešeno.

Španski list navodi kako je Jović "gladan za golove, te da mu je ovo bio peti koji je postigao na samo dve utakmice". Sve to navodi da razmišljanje da li se u Realu dobro postupalo sa srpskim napadačem, odnosno da li mu je bilo potrebno dati više prostora.

Video: Javor je poveo protiv Novog Pazara odličnim golom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dok nesmrsa ....

    23. jul 2022 | 10:28

    Zaista neverovatan potez i spektakularan gol.

  • boske100

    23. jul 2022 | 12:03

    Gledamo ga u prvenstvu Italije. On je izgleda neka varijanta Bas Dost-a.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA