Navijač Hajduka "prešao igricu": Ćerki dao ime Torcida, žena se šokirala kad je došla u Split

Ona nije znala ni o čemu se radi

  • 6
torcida Foto: youtube/Navijački radio

Ljubav prema klubu često prelazi sve ljudske granice. Srž koja se usadi pod kožu od najranijeg doba vremenom prerasta u nešto mnogo više, nešto važnije i od života, bar nekima. Takav slučaj je i sa navijačem Hajduka Vladimir Makarić, koji je svojoj ćerki dao ime Torcida.

Hajduk je prepoznatljiv po tome što je klub sa jednom od najboljih navijačkih grupa na Balkanu, a i same pristalice su počele da obaraju rekord po članstvu u ovoj i prethodnoj sezoni.

Vladimir Makarić, koji živi u Dablinu, sa svojom suprugom Trionom je dobio ćerku koju je nazvao Harlou Torcida. Kako je istakao, oko prvog imena su se brzo složili, dok je kod drugog bilo malo nesuglasica, ali je žena na kraju popustila, što je istakao i sam Vladimir.

- Oko prvog imena složili smo se u sekundi, a što se tiče drugog, devojka je rekla da joj je zanimljivo dok nije stigla u Split i videla previše Hajdukovih i Torcidinih murala, tada joj je sve bil olasno. I dan danas prijateljima kaže da sam je prevario, ali sad joj je i drago jer zna koliko to meni znači.

Ovaj navijač je istakao da iako je daleko uspeva da odgleda sve utakmice svog voljenog kluba.

Video: Gori Split: Torcida slavi 70 godina postojanja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nešo

    23. jul 2022 | 16:55

    Nama navijacima Zvezde je lako nazvati cerku Zvezdana . Ajte vi navijaci Partizana nazovete cerku Partizanka kad volite svoj klub .

  • ireland

    23. jul 2022 | 17:10

    sve je dobro dok ona ne pokusa da prevede svoje ime na engleski,hrvatski torcida-twisted-uvrnuta

  • GG

    23. jul 2022 | 18:12

    Grobari davaju imena sinovima JUG

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA