≫ 

Lalatović opleo po svom Borcu: "Da sam znao da ćemo da idemo kao cirkus, ne bih ovde ni dolazio"

Trener Borca iz Banjaluke besan na uslove i neigranje na domaćem terenu

  • 7
Nenad Lalatović Foto: FK Borac Banjaluka Youtube - Printscreen

Fudbaleri Borca iz Banjaluke nastavljaju sa horor početkom sezone, pošto su nakon bruke na Farskim Ostrvima protiv ekipe B36 Toršavn, a potom i remija sa Slogom iz Doboja danas u derbiju kola poraženi od Sarajeva - 1:3.

Trener ekipe iz Banjaluke, Nenad Lalatović posle utakmice u razgovoru za Arenu Sport nije mnogo želeo da komentariše utakmicu, ali je potom na konferenciji otvorio svoju dušu.

Podsetimo, on je posle meča sa Slogom iz Doboja čak tražio od uprave kluba da mu uruči otkaz, što su ovi kategorično odbili. Lalatović je danas rekao da u klub ne bi ni dolazio, da je znao da će Borac pola utakmica igrati van Banjaluke.

- Na mučnom vremenu u pet sati popodne igrala se utakmica, a meni je to neshvatljivo. Mi radimo terene ovde, a nemamo reflektore... Ne tražim nikakav alibi, Sarajevo je zasluženo pobedilo. Iskreno, da sam znao da neću nijednu utakmicu igrati u Banjaluci i da ćemo kao cirkus ići od grada do grada, ne bih ni došao u Borac. Idemo k'o cirkus i igramo malo tamo, pa malo 'vamo... Mi smo juče po prvi put izašli na ovaj teren ovde - rekao je Lalatović.

Potom je potvrdio da je pobeda gostiju iz Sarajeva bila i više nego zaslužena.

- U prvom poluvremenu je utakmica bila izjednačena, imali smo dve odlične šanse u kojima je njihov golman fantastično reagovao. U drugom delu smo sve radili kontra od onog što treniramo, izgubili smo zasluženo ovaj meč na naše individualne greške. Jako je teško igrati po ovom vremenu, ali pobeda Sarajeva je zaslužena i to je to - zaključio je Lalatović.

Video: Lalatović pokazao telefon u kameru: Nisam nazvao Novopazarce Turcima! Kunem se u decu, ovo je laž!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA