≫ 

Trener Pazara preti "ranjenom" Partizanu: "Napašćemo ih, ne odustajemo od bodova"

Vladimir Gaćinović ističe da nejgova ekipa neće odustati od ofanzivnog fudbala

  • 11
Vladimir Gaćinović Foto: MN Press

Trener fudbalera Novog Pazara Vladimir Gaćinović izjavio je da će njegova ekipa napasti gostujući Partizan u sutrašnjoj utakmici 4.kola Superlige Srbije, koja je na programu od 18.55 na Gradskom stadionu u Pazaru, bez prisustva publike.

- Partizan ima kvalitet i brzinu, ritam jači od gotovo svih ostalih ekipa u ligi. Dovoljna je i najmanja greška da vas kazni, a na nama je da ih svedemo na najmanju meru, jer su nas one u sva tri prethodna meča odvele u poraz. Napadački i agresivan model igre nećemo da menjamo, osim nekih detalja. Imamo kvalitet i ne odustajemo da baš sad tražimo bodove - rekao je Gaćinović.

Kako prenosi zvanični Fejsbuk nalog Novog Pazara, on je najavio promene u timu za meč sa Partizanom.

- Dva do tri, možda i četiri igrača koja nisu počela duel u Ivanjici naći će se u timu. Pojedinci su se nametnuli radom na treninzima, drugi nisu bili u pravom ritmu u meču sa Javorom. Ne menja to mnogo naše ciljeve, s obzirom na to da uvek imamo plan B i C. Bitno je da budemo produktivni, dakle, onakvi kakvi nismo bili u prve tri utakmice, o čemu govori broj bodova - naveo je trener Novog Pazara.

Gaćinović je istakao da nema primedbe na igru svog tima.

- Ne po mom, već i po mišljenju mnogih koji nisu direktno zainteresovani za Novi Pazar, igramo iznad očekivanja. Nedostaje nam samo najbitniji začin - bodovi. Luka Ratković je povređen i na njega ne možemo da računamo. Ostali su spremni. Teško je prve bodove tražiti protiv Partizana, ali nismo u poziciji da biramo kad i gde ćemo ih uzeti - zaključio je Gaćinović.

Utakmica između Novog Pazara i Partizana biće odigrana sutra od 18.55 na praznoj Džaizkoin areni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    28. jul 2022 | 16:55

    Franjevci su ionako vase redovne musterije.presesce im Pazarski cevapi i mantije

  • Teo kralj

    28. jul 2022 | 17:59

    Ma samo derite groblje ....

  • Snežana

    28. jul 2022 | 17:51

    Neko bi ppmislio da igraju Real-Barsa čutajući sta je uzjavio ovaj čovek?! Partizan ima ubitačan tempo, a mi imamo pan A plan B plan C???!!!! Majstore poslednji ste na tabeli treba Vam i plan sklj???!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA