Herojsko delo hrvatskog fudbalera: Donirao majci jetru i spasio joj život

Fudbaler Cibalije iz Vinkovaca Robert Perić-Komšić danas najnormalnije trenira sa saigračima

  • 6
perić komšić Foto: youtube/jutarnji list

Sjajna vest stiće nam iz komšilua, dokaz bezuslovne ljubava i žrtve sina prema majci. Naime, hrvatski fudbaler Robert Perić-Komšić opet je u svom okruženju, na trenignu sa saigračima, pošto je iza sebe ostavio borbu života u kojoj je donacijom organa spasio život svojoj majci.

Napadač Cibalije u žižu javnosti našao se prošloga marta kada je nakon gola protiv Jaruna spakovao stvari i zaputio se za Istanbul. Tamo ga je čekala utakmica života, operacija jetre koju je donirao teško bolesnoj majci Ljiljani.

- Bogu hvala, sve je prošlo u najboljem redu. I operacija, i oporavak. Oboje smo dobro, ja sam gotovo spreman za povratak na teren, a mama je nakon 13 godina borbe dobila novi život - kaže Perić-Komšić koji je četiri meseca nakon komplikovanog operativnog zahvata uključen u gotovo normalni trenažni proces, doduše pošteđen direktnih duela, ali uskoro razloga za poštedu neće biti, prenosi portal Vinkulja.hr.

Situacija se stabilizovala pa se Robert s majkom vratio normalnom životu.

- Mama mora uzimati terapiju, ali to za nju nije nikakva novost, jer je već godinama pod lekovima. Meni su svi nalazi uredni, jetra je dva meseca nakon operacija bila gotovo u celosti regenerisana. Uglavnom, bežim od neke priče o herojstvu, učinio sam ono što bi verujem učinio svako ko je odrastao u funkcionalnoj porodici. Meni je majka dala život, ja sam njoj produžio - zaključio je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA