≫ 

Trener Radničkog isprozivao Kosanovića: "Svi su stručnjaci, a taj gospodin ne zna da kaže ništa pozitivno"

Pogodile su reči Tomislava Sivića očigledno, koji nije mogao da ostane imun na komentare posle utakmice sa Gzirom

  • 16
Tomislav Sivić i Milorad Kosanović Foto: MN Press

Ekipa Radničkog iz Niša nema start sezone kakav se očekivao. Ispali su iz Evrope već u "sezoni kupanja" i to od Gzira junajteda, ekipe koja dolazi sa Malte, a takođe im ni u prvenstvu ne cvetaju ruže.

Zbog svega toga, na udaru se našao Tomislav Sivić, trener Nišlija, koji će u utakmici protiv Mladosti iz Lučana imati priliku da se makar malo iskupi svojim navijačima.

Gorepomenuti Sivić na konferenciji pred utakmicu nije ostao dužan ni kolegi Miloradu Kosanoviću, koji je žestoko isprozivao čitavu ekipu Radničkog posle ispadanja od malteškog predstavnika.

- U Srbiji ste uvek imali stručnih konsultanata koji se, posle utakmica kao što je bila ova naša sa Gzirom, jave sa ekspertizom, koja je, naravno, uvek negativna. Pokazalo se da to baš nisu konobari i kuvari. Čak četiri ili pet igrača Gzire bi bili pojačanja za 90 odsto naših Superligaša.

- Ne bih da polemišem sa "ekspertima", svako ima pravo da iznese svoje mišljenje. Mada, jedan gospodin koji je komentarisao naš poraz od Gzire je poput onih ljudi koji odu u kafanu i naruče jednu veselu pesmu od Tome Zdravkovića. Otprilike tako i od njega možete čuti nešto pozitivno - rekao je Sivić pred utakmicu sa Lučanima.

Milorad Kosanović Foto: MN press

Podsetimo, Radnički je poražen od Gzire posle lošijeg izvođenja penale, pošto su prethodno primili gol u poslednjim sekundama regularnog dela, da bi potom i u produžetku vodili, ali posustali pred sam kraj meča.

Sve je to bio povod i bivšem treneru Radničkog, Miloradu Kosanoviću, da ospe paljbu po svim bivšem klubu.

-  Tamo dolaze konobari, kuvari, ovi što puštaju muziku iz Južne Amerike i prijave se da igraju fudbal. Maltežani ne plaćaju bilo koga ozbiljnog, niti to nameravaju da rade. Tamo se fudbal igra rekreativno… To je najniži rang evropskog fudbala. 

- Šta da kažem?! Bolno… Na Malti sam bio selektor. Znam dobro šta je Gzira! To je mesna zajednica, klub koji nema travnati teren. Od takvog kluba da ispadneš! Drugo, Gzira ima 10.000 ili malo više stanovnika. Cela Malta ima stanovnika kao Niš - rekao je Kosanović tada.

Video: Sivić jasan: Nije bio penal! Voleo bih da vidim da li bi se svirao za Radnički u istoj situaciji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darko Pfc

    5. avgust 2022 | 22:40

    Kosanovic je doktor za ovog trenera u pokusaju Ali najvecu glupost koju je rekao Kosanovic je ta da Partizan vise nema omladinsku skolu pomocicu Cika Misi od 2017-2022 Partizanova skola izbacila je ove klince Vlahovic Juventus Pavlovic Monako Milinkovic Fjorentina Filipovic Stevanovic Mancester Siti Lukic Torino trenutno kapiten Bazdar otvoreno Milanovic toliko o omladinskoj skolu Partizana ,a sve novine cute i nesmeju da pitaju koliko klinaca je izbacila opajdara .

  • Косингас

    5. avgust 2022 | 21:46

    Сивићу, Косан је за тебе тренерчина и господин. Све што је рекао је истина. Од Радничког сте направили магазу, то није клуб. Ниједног фудбалера из Ниша немате, срам вас било.

  • Hhmmm...

    5. avgust 2022 | 19:00

    Nisam razumeo samo zbog čega je Kosan bivši trener Radničkog iz Niša??? Zbog fantastičnih rezultata možda???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA