≫ 

"Skupo će vas koštati Oluja": Navijači Borca iz Banjaluke okačili transparent sa ovim natpisom

"Lešinari" nisu mogli da ostanu imuni na godišnjicu ove akcije

  • 27
Tuča navijači Borac Banjaluka Foto: Twitter - Printscreen

Fudbaleri Borca iz Banjaluke slavili su protiv Igmana sa 1:0 u utakmici četvrtog kola lige Bosne i Hercegovine, a rezultat je bio 1:0. Osim gola u poslednjim trenucima, meč je obeležila i navijačka grupa Banjalučana, koja je istakla transparent posvećen Oluji.

Nedavno je obeležena godišnjica Oluje, akcije u kojoj su Srbi proterani iz Krajine od strane Hrvatske vojske. Sama Oluja se s jedne strane obeležava kao velika pobeda, dok je s druge jedna od najvećih tragedija u istoriji naše zemlje.

Sama godišnjica je donela i mnogo transparenata na utakmicama, jedni su je veličali (Hajduk Split), dok su joj se usprotivile Zvezda, a sada i Borac iz Banjaluke.

Naime, "Lešinari" iz Banjaluke, kako se naziva navijačka grupa, tokom meča sa Igmanom su raširili transparent posvećen Oluji, a i ostavili su jednu jaku poruku.

- Rastu neki novi Srbi, kao ljuta guja. Skupo će vas koštati Bljesak i Oluja - stajalo je na transparentu, dok su okolo bili popisani i brojevi žrtava, jer se navodi da je tokom Oluje proterano 250.000 Srba, ubijeno njih 2.670, dok je uništeno 25.000 srpskih kuća, 920 spomenika i 78 pravoslavnih crkava.

Video: U Lučanima Bojović vs Štulić 2:2: Mladost se u 93. sa penala spasila poraza od Radničkog

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    7. avgust 2022 | 10:27

    BRAVO ZA TRANSPARENT.

  • SRBIN

    7. avgust 2022 | 10:26

    BRAVO BRACO!

  • Дуле БЛ-РС

    7. avgust 2022 | 14:38

    Све сте моје уништили и Етнички очистили,што сад Тамо ја не живим,ви Сматрате мене кривим. Много сте ми нанијели и Туге и јада,пресјело вам Вино из мог винограда. Расту неки нови Срби,као Љута гуја,скупо ће вас Коштати бљесак и олуја!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA