Košmaran početak nove sezone za Junajted: Brajton odneo tri boda sa "Old Traforda"

Lester prokockao tri boda

  • 1
Kristijano Ronaldo Foto: Paul Currie / Shutterstock Editorial / Profimedia

Fudbaleri Mančester junajteda poraženi su na otvaranju Premijer lige od Brajtona rezultatom 2:1, i to na domaćem terenu.

Junajted je bio posebno loš u prvom poluvremenu, kada su gosti postigli dva gola preko Paskala Grosa, a "Crveni đavoli" delovali očajno.

Drugo poluvreme donelo je bolje izdanje ekipe Erika Ten Haga, u igru je ušao Kristijano Ronaldo, a Junajted je uspeo da da stvori nekoliko šansi, ali ih, pre svega, Markus Rašford nije iskoristio.

Uspeo je Mančester da smanji prednost gostiju u 68. minutu, nakon velike gužve spetljao se Aleksi Mekalister i sproveo loptu u svoju mrežu. Ipak, to je bilo sve što je Junajted uspeo da napravi u drugom poluvremenu, pa je na kraju Erik Ten Hag pognute glave napustio stadion na svom zvaničnom debiju.

U isto vreme kad Junajted i Brajton, svoj meč odigrali su Lester i Brentford, a meč je završen rezultatom 2:2.

"Lisice" su povele golom Timotija Kastanja u 33. minutu, a prednost je duplirao Kirnan Dezburi-Hol na startu drugog poluvremena i tada je delovalo da će tri boda ostati na "King Pauver" stadionu.

Da se to ne desi pobrinuli su se Ajvan Toni u 62. minutu i Džošua Dasilva koji je u 86. minutu postavio konačan rezultat.

Poslednji meč na otvaranju Premijer lige igraju Vest Hem i aktuelni šampion Mančester siti od 17.30.

Video: U Lučanima Bojović vs Štulić 2:2: Mladost se u 93. sa penala spasila poraza od Radničkog

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA